Finance.ua
Назва емітентаЗАТ"Великобичкiвська торгiвельна органiзацiя "Тиса"
Код за ЄДРПОУ00275659
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Гвоздянська Ганна Михайлiвна 34 Голова правлiння ЗАТ"Великобичкiвська ТО"Тиса" Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
2Головний бухгалтер Кузьмик Ганна Iванiвна Головний бухгалтер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
3Член правлiння Сурупа Марiя Василiвна Робiтниця Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
4Член правлiння Руснак Марiя Василiвна 33 Економiст Товариства Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
5Член правлiння Фiрiщак Микола Михайлович водiй Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
6Голова Спостережної ради Варга Олена Юрiївна Продавець Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
7Член спостережної ради Марущак Микола Дмитрович Водiй Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
8Член Спостережної ради Вегеш Ганна Дмитрiвна продавець Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 
9Голова Ревiзiйної комiсiї Варивода Марiя Василiвна Продавець Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.