Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Лагода"
Код за ЄДРПОУ00275240
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Полiщук Вiктор Григорович 49 КЕМФ, гол.iнженер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
2Член правлiння Луньова Надiя Олександрiвна 42 КЕМФ, нач.вiддiлу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
3Член правлiння Тiшенко Раїса Захарiвна 39 КЕМФ, нач. фiн. Вiддiлу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
4Член правлiння Паренюк Вiталiй Володимирович 29 КЕМФ, майстер цеху Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
5Член правлiння Полiщук Свiтлана Борисiвна 42 КЕМФ, нач.цеху Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
6Голова Спостережної ради Третяк Богдан Iванович 33 КЕМФ, нач. цеху. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. 
7Голова ревiзiйної комiсiї Ющенко Любов Iванiвна 33 КЕМФ, заст. нач. фiнанс. Вiддiлу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
8Член спостережної ради Бондарьов Сергiй Дмитрович 29 ЗАТ "Лагода", комерц. директор. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не було. Змiн не було. 
9Член спостережної ради Степаненко Анатолiй Тихонович 28 ЗАТ "Лагода", нач.цеху Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не було. Змiн не було. 
10Член спостережної ради Гуртовий Олексiй Степанович 49 ЗАТ "Лагода", столяр Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не було. Змiн не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.