Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Солоницiвський комбiнат меблевих деталей"
Код за ЄДРПОУ00275122
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Згiдно з договором 45/02 вiд 27.08.2003року аудиторською фiрмою ТОВ "Аудит-консалтiнг", яка здiйснює аудиторську дiяльнiсть на пiдставi свiдоцтва про внесення до Реєстру суб'єктiв аудиторськоi дiяльностi 2539, виданоi протоколом засiдання АПУ 99 вiд 23.02.2001року проведена аудиторська перевiрка закритого акцiонерного товариства "Солоницiвський комбiнат меблевих деталей" за станом на 31.12.2002року.

Аудиторська перевiрка ЗАТ здiйснена за перiод з 01.01.2002р. по 31.12.2002р. в м. Харковi згiдно правил проведення фiнансового бухгалтерського аналiзу та економiчних методiв, використання яких не суперечить чинному законодавству Украiни.

На пiдставi аудиторськоi перевiрки бухгалтерськоi звiтностi та аналiзу фiнансового стану аудитори вважають можливим пiдтвердити повноту та вiдповiднiсть фiнансовоi звiтностi нормативам бухгалтерського облiку (стандартам), наявнiсть та незмiннiсть облiковоi полiтики ЗАТ, правильнiсть облiку, класифiкацiю та оцiнку активiв у бухгалтерському облiку ЗАТ, реальнiсть розмiру зобов'язань у фiнансовiй звiтностi ЗАТ та пiдтвердження факту проведення iнвентаризацii за звiтний перiод.

Аудитори пiдтверджують повноту та вiдповiднiсть фiнансовоi звiтностi встановленим нормативам. Бухгалтерський облiк та фiнансова звiтнiсть Товариства за 2002рiк складалися з дотриманням вимог законодавства Украiни.
Аудитори вважають, що за винятком деяких обмежень фiнансова звiтнiсть пiдприємства у всiх суттєвих аспектах, дає правдиве i неупереджене вiдображення фiнансового стану Товариства у 2002роцi у вiдповiдностi з нормативними вимогами щодо органiзацii бухгалтерського облiку та звiтностi в Украiнi.

Інша інформація

За звiтний перiод акцiї додатково не випускались
Змiни у персональному складi службових осiб виникли у зв'язку з проведенням 10.09.2003р.чергових зборiв акцiонерiв.На зборах переобранi голова правлiння, члени Спостережноi Ради i Ревiзiйноi комiсii та призначено головою правлiння нових членiв правлiння.