Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Котовська меблева фабрика"
Код за ЄДРПОУ00274967
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудитором виконано аудит фiнансової звiтностi ЗАТ "Котовська меблева фабрика" станом на 31.12.2005 р., вiдповiдальнiсть за надану фiнансову звiтнiсть несе керiвництво ЗАТ "Котовська меблева фабрика". Обов'язком аудитора є висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi проведеного аудиту.
В результатi проведення аудиту встановлено, що за звiтнiй перiод Товариством були допущенi не суттєвi порушення, якi не призводять до викривлення iнформацiї у фiнансовiй звiтностi.
Обрана на пiдприємствi облiкова полiтика всебiчно та повно вiдображає принципи та методи, якими користується керiвництво ЗАТ "Котовська меблева фабрика" при веденнi бухгалтерського облiку та складаннi фiнансової звiтностi, i не суперечить чинному законодавству України та загально прийнятим нормам ведення бухгалтерського облiку.
Враховуючи обставини, викладенi вище, на думку аудитора, фiнансова звiтнiсть ЗАТ "Котовська меблева фабрика" надає об'єктивну та достовiрну iнформацiю у всiх суттєвих аспектах про фiнансовий стан Товариства в цiлому станом на 31.12.2005 р., а також результати його господарської дiяльностi на вказану дату у вiдповiдностi з П(С)БО та визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi.
По результатам проведеної перевiрки, аудитором пiдтверджено, що станом на 31 грудня 2005 р. Статуний фонд закритого акцiонерного товариства "Котовська меблева фабрика" сформований не повнiстю. Заборгованiсть власникiв (учасникiв) за внесками до Статутного капiталу складає 37,8 тис.грн. Проте, на момент реєстрацiї збiльшення Статутного капiталу станом на 21.11.2005 р. оплачено номiнальну вартiсть акцiй додаткового випуску в розмiрi 186016,90 грн., що складає 82,83 % загальної номiнальної вартостi акцiй додаткового випуску.
Пiсля оцiнки фiнансових звiтiв Товариства аудитор вважає, що безперервне функцiонування Товариства, як суб'єкта господарювання, є вiрогiдним.
Таким чином, аудитор має достатнi пiдстави для пiдтвердження фiнансової звiтностi ЗАТ "Котовська меблева фабрика" станом на 31.12.2005 р. та висловлює умовно-позитивну думку стосовно цiєї звiтностi.

Інша інформація

Д/н.