Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Радомишльський машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00240081
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Мною, приватним аудитором Светяш Артемом Євгенiйовичем, свiдоцтво про внесення в Реєстр суб'єктiв аудиторської дiяльностi 2122 виданого згiдно рiшення Аудиторської палати України вiд 23 лютого 2001 року 99, сертифiкат аудитора серiя А 003783 вiд 02.06.99 року, чинний до 02.06.08 року, м. Житомир, 2 провулок Чехова, 12/100, тел. 80412-258153. Було проведено перевiрку прикладеної фiнансової звiтностi у складi: фiнансовий звiт суб'єкта малого пiдприємництва, який складено згiдно вимог П (С) Ба 25 станом на 31 грудня 2005 року акцiонерного товариства закритого типу "Радомишльський машинобудiвний завод". Вiдповiдальнiсть за пiдготовку звiтностi несе керiвництво товариства. У мої обов'язки входить пiдготовка висновку /професiйного судження/ про вiдповiднicть даної звiтностi вимогам чинного законодавства на основi iнформацiї, отриманої пiд час аудиторської перевiрки та дослiдження цiєї звiтностi.

Я пiдтверджую, що надана iнформацiя дає дiйсне та повне уявлення про реальний склад активiв, власного капiталу та зобов'язань, результати дiяльностi суб'єкта перевiрки. Господарсько-фiнансова дiяльнiсть здiйснюється у вiдповiдностi до положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та дiючого законодавства України. Облiкова полiтика та система бухгалтерського облiку, яка прийнята товариством, вiдповiдає законодавчим та нормативним вимогам.
Звiтнiсть складена за дiйсними даними бухгалтерського облiку та достовiрно вiдображає в ycix суттєвих аспектах фактичне фiнансове становище товариства, що перевiряється, станом на 31 грудня 2005 року по результатах за перiод з 01 сiчня 2005 року по 31 грудня 2005 року.

Інша інформація

Рiшення про додатковий випуск акцiй товариством у звiтному перiодi не приймалось.
Акцiї товариства на органiзованих ринках не продавались. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було.
За звiтний перiод, тобто у 2005 роцi, товариство господарсько - фiнансової дiяльностi не здiйснювало, тому фiнансова форма 2 не заповнена, як у аудиторському висновки так i в звiтi( електроннiй та документарнiй формi). Також в даному звiтi у роздiл "Iнформацiя про емiтента" будуть мати мiсто розбiжностi стосовно чисельностi та фонду оплати працi. Програма про надання регулярної iнформацiї закритих акцiонерних товариств не дає можливостi у графi чисельнiсть працiвникiв та фонд оплати працi проставити дiйснi показники, тобто чисельнiсть працiвникiв на дату 31.12.2005 року становить "0", фонд оплати працi нуль гривень нуль копiйок.
В зв'язку з тим, що за попереднi роки в товариствi було складне фiнансове становище, кредитори товариство об'являли банкрутом, потiм була санацiя пiдприємства, тому можливостi скликати загальнi збори акцiонерiв у товариства не було. Правлiння збори планує провести у четвертому кварталi 2006 року.