Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Радомишльський машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00240081
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Науменко Василь Iванович Генеральний директор ТОВ "Малинська ПФК" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
2Головний бухгалтер Iваницька Надiя Михайлiвна Бухгалтер АТЗТ "Радомишльський машинобудiвний завод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
3Член правлiння Недоруба Олександр Дмитрович Приватний пiдприємець Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
4Член правлiння Сухина Вiктор Андрiйович 11 Заступник генерального директора АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
5Член правлiння Борисюк Михайло Васильович Техничний директор АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
6Член правлiння Дмитренко Анатолiй Петрович Начальник механiчної дiльницi АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
7Голова спостережної ради Онопрiйчук Володимир Вiкторович Завiдуючий загальним вiддiлом Радомишльської раййнної Ради народних депутатiв Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
8Член спостережної ради Галькевич Наталiя Петрiвна Начальник вiддiлу кадрiв АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
9Член спостережної ради Лобковська Валентина Олексiївна Бухгалтер АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 
10Голова ревiзiйної комiсiї Романюк Тетяна Григорiвна Начальник вiддiлу збуту АТЗТ "Радомишльський машзавод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiн у складi посадових осiб за звiтний перiод не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.