Finance.ua
Назва емітентаЗаките акцiонерне товариство "Одеський автоскладальний завод"
Код за ЄДРПОУ00231604
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1В.о.керiвника Клiментьєва Тетяна Аркадiвна 10 Господарський суд Одеської обл., суддя Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Призначена згiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
2Член правлiння Борщ Олександр Євгенович 27 ОдАЗ, головний iнженер Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
3Член правлiння Оганезов Вадим Генрiхович 15 ЗАТ"ОдАЗ", вiце-президент Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
4Член правлiння Дука Василь Пилипович 13 ОдАЗ,технiчний директор Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
5Член правлiння Слепнев Володимир Якович 11 Виробние училище, юрист Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
6Член правлiння Лутвалiєв Азадi Яворович 0ОдАЗ, заступник директора по виробництву Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
7Член правлiння Рублевський Олександр Олегович ОдАЗ, начальник вiддiлу Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
8Член правлiння Лiзунов Анатолiй Миколайович 14 ОдАЗ, головний конструктор Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
9Голова ревiзiйної комiсiї Варiшкiна Євгенiя Андрiївна 32 ТОВ"Лада-Експорт-Юг" головний бухгалтер Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
10Голова спостережної ради Соламанюк Вячеслав Сафронович ОдАЗ, сантехнiк Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
111Член спостережної ради Бунєвський Богдан Петрович ДП ЗАТ "ОдАЗ", начальник цеху Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
12Член спостережної ради Ступко Леонiд Петрович ДП ЗАТ "ОдАЗ", електрик Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
13Член спостережної ради Тернавський Анатолiй Петрович ДП ЗАТ "ОдАЗ", начальник цеху Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 
14Головний бухгалтер Карагяур Свiтлана Федорiвна ЗАТ"ОдАЗ", головний бухгалтер Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Припиненi повноваження гiдно Ухвали Господарського суду Одеської обл. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.