Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Краснодонський завод "Автоагрегат"
Код за ЄДРПОУ00231290
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Висновок. Не висловлюючи безумовно позитивну думку, ми пiдтверджуємо, що за винятком зауважень, якi зазначенi вище i могли б вплинути, фiнансовi звiти справедливо та достовiрно вiдображають фiнансовий стан закритого акцiонерного товариства <Краснодонський завод <Автоагрегат> станом на 31 грудня 2006 року, а також результати його дiяльностi, рух грошових коштiв та змiни власного капiталу за рiк, що минув на зазначену дату, складенi у вiдповiдностi до Нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та Закону України <Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi>.
Згiдно з вимогами <Положення щодо пiдготовки аудиторських висновкiв, якi подаються до ДКЦПФР при розкриттi iнформацiї емiтентами та професiйними учасниками фондового ринку>, затвердженого рiшенням ДКЦПФР 1528 вiд 19.12.2006 року, та на пiдставi проведеної аудиторської перевiрки у визначених обсягах, ми висловлюємо думку щодо окремих компонентiв фiнансової звiтностi з урахуванням обмеження обсягу нашої роботи:
- необоротних активiв
Iнформацiя про необоротнi активи, яка наведена у фiнансових звiтах, розкрита достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, i вiдповiдає вимогам П(С)БО;
- оборотних активiв
Iнформацiя про оборотнi активи, яка наведена у фiнансових звiтах, розкрита достовiрно та справедливо i вiдповiдає вимогам П(С)БО;
- зобов 'язань
Iнформацiя про зобов'язання, яка наведена у фiнансових звiтах, розкрита справедливо та достовiрно i вiдповiдає вимогам П(С)БО 11 <Зобов'язання>;
-чистого збитку
Iнформацiя щодо отримання чистого збитку за звiтний перiод, яка наведена у Звiтi про фiнансовi результати, розкрита достовiрно та справедливо i вiдповiдає вимогам П(С)БО. Доходи та витрати класифiкованi та визнанi у вiдповiдностi до вимог П(С)БО.
- власного капiталу
Станом на 31.12.2006 року статутний капiтал Товариства оплачений повнiстю. Вилучений та неоплачений капiтали вiдсутнi. Простi iменнi акцiї товариства розмiщенi повнiстю. На кiнець звiтного року чистi активи Товариства бiльше розмiру статутного капiталу, що вiдповiдає вимогам ст.155 <Статутний капiтал акцiонерного товариства> Цивiльного Кодексу України. На нашу думку, iнформацiя про власний капiтал, яка наведена в фiнансових звiтах, розкрита достовiрно, в усiх суттєвих аспектах i вiдповiдає вимогам П(С)БО.
- Дiй, якi вiдбулися протягом звiтного року та можуть вплинути на фiнансово-господарський
стан та привести до значної змiни вартостi його цiнних паперiв, визначених частиною першою ст..
41 Закону України <Про цiннi папери та фондовий ринок>.
Протягом звiтного перiоду Товариство отримало довгостроковi та короткостроковi кредити, сума яких перевищувала 50% розмiру статутного капiталу. Iнших дiй, визначених частиною першою ст. 41 Закону України <Про цiннi папери та фондовий ринок>, за звiтний рiк не вiдбувалось.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.3 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не сплачувались у зв'язку iз фактичними збитками звiтнього перiоду.
Облiгацiї товариством не випускались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.