Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Краснодонський завод "Автоагрегат"
Код за ЄДРПОУ00231290
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Незалежною аудиторською фiрмою "ДОНБАС-ЛУГАУДИТ", що дiє на пiдставi Свiдоцтва про внесення до Реєстру аудиторських фiрм та аудиторiв 0697, зареєстрованого та виданого за рiшенням Аудиторської Палати України 98 вiд 26.01.2001 року i продовженого за рiшенням АПУ вiд 15.12.2005р. 156/6 до 15.12.2010 року, виконана аудиторська перевiрка бухгалтерського балансу закритого акцiонерного товариства "Краснодонський завод "Автоагрегат" на 31 грудня 2005 року, а також вiдповiдних звiтiв про фiнансовi результати, про рух грошових коштiв, про змiни власного капiталу за рiк, що минув на зазначену дату. Вiдповiдальнiсть стосовно зазначеної фiнансової звiтностi несе керiвництво товариства. Ми несемо вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Ми провели аудиторську перевiрку згiдно з Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання обгрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Суттєвiсть з замовником не обумовлювалась i розмiр суттєвостi стосовно встановлених вiдхилень показникiв визначався вiдповiдно до професiйної думки аудитора з урахуванням МСА 320. Аудиторська перевiрка проводилась вибiрковим методом. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка надає достатню пiдставу для висловлення нашої думки.
При аудиторської перевiрки встановлено:
- в бухгалтерському облiку товариство не застосовує П(С)БО 17 "Податок на прибуток";
- у Звiтi про фiнансовi результати необхiдно зменшити податок на прибуток на 36,0 тис.грн, тому що в Декларацiї з податку на прибуток пiдприємства нарахована сума податку складає 4,4 тис.грн, а не 40,4 тис.грн, який вiдображений у Звiтi про фiнансовi результати за 2005 рiк. Чистий збиток за звiтний рiк зменшиться на суму 36,0 тис.грн., непокритий збиток зменшиться на 36,0 тис.грн.
- непокритий збиток зменшиться на 2,7 тис грн i становить 812,7 тис грн.
- в балансi рядок 170 "Розрахунки з бюджетом" необхiдно збiльшити дебiторську заборгованiсть на 36,0 тис.грн.
При проведеннi аудиту ми також мали певнi обмеження: не були присутнi на iнвентаризацiї активiв i зобов'язань, мали обмежений час та обсяг перевiрок.
На нашу думку, за винятком впливу на фiнансовi звiти питань, про якi йдеться у попередньому параграфi, фiнансовi звiти справедливо й достовiрно вiдображають фiнансовий стан ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" на 31.12.2005 року, результати його дiяльностi за рiк, що закiнчився, вiдповiдають Нацiональним стандартам бухгалтерського облiку i складенi згiдно iз Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi".
Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть складено у вiдповiдностi до МСА 700 "Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть". Додаткова iнформацiя про компоненти фiнансової звiтностi товариства викладена у Звiтi, що додається до цього висновку.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.3 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не сплачувались у зв'язку iз фактичними збитками звiтнього перiоду.
Облiгацiї товариством не випускались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.