Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Краснодонський завод "Автоагрегат"
Код за ЄДРПОУ00231290
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Незалежною аудиторською фiрмою <ДОНБАС-ЛУГАУДИТ>, що здiйснює свою дiяльнiсть на пiдставi Свiдоцтва про внесення до Реєстру суб'єктiв аудиторської дiяльностi 0697, зареєстрованого та виданого за рiшенням Аудиторської Палати України вiд 26.01.2001р. 98, виконана аудиторська перевiрка балансу ЗАТ <Краснодонський завод <Автоагрегат> станом на 31 грудня 2004 року, а також вiдповiдних звiтiв про фiнансовi результати, про рух грошових коштiв, про змiни власного капiталу за рiк, що закiнчився на зазначену дату. Фiнансова звiтнiсть пiдготовлена вiдповiдно до вимог Закону України <Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi> вiд 16.07.99 року 996-Х1У i Нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку. Вiдповiдальнiсть за складання цих звiтiв несе керiвництво ЗАТ <Краснодонський завод <Автоагрегат>. Наш обов'язок складається в тому, щоб виразити думку про цю фiнансову звiтнiсть на пiдставi проведеної аудиторської перевiрки.
Ми провели аудиторську перевiрку вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв аудита. Цi стандарти зобов'язують нас планувати й проводити аудиторську перевiрку таким чином, щоб забезпечити достатню впевненiсть у вiдношеннi того, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих викривлень. Аудит також включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйсненних управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Аудиторська перевiрка проводилася вибiрковим методом. Розмiр суттєвостi iз замовником не обговорювався, тому оцiнка суттєвостi визначалася на пiдставi професiйного судження аудитора з урахуванням МСА 320.
При перевiрцi бухгалтерського облiку та фiнансової звiтностi встановлене наступне:
в бухгалтерському облiку товариство не застосовує П(С)БО 17 <Податок на прибуток>; при перевiрцi нарахування амортизацiї МНМА, встановлено розбiжнiсть з облiкової полiтикою пiдприємства, внаслiдок чого вартiсть МНМА слiд зменшити на суму нарахованого зносу розмiром 45,4 тис.грн, а нерозподiлений прибуток слiд зменшити на 45,4 тис.грн.; товариством завищений дохiд звiтного перiоду по рахунку 702 <Дохiд вiд реалiзацiї товарiв> на суму 23,1 тис.грн. вiд безоплатної передачi товарiв;
- чистий прибуток на кiнець року зменшений на 15,4 тис.грн через збiльшення вiдображення податку на прибуток за 2004 рiк у Звiтi про фiнансовi результати (невiдповiднiсть нарахованого податку на прибуток в бухгалтерському облiку з податковою декларацiєю за 2004 рiк). Необхiдно було донарахований прибуток за 2003 рiк вiднести на початок звiтного року на рахунок Дт 442 "Непокритий збиток".
При перевiрцi ми також мали обмеження - ми не спостерiгали за iнвентаризацiєю активiв та зобов'язань, мали обмежений час i обсяг перевiрок. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка надає достатню пiдставу для висловлення нашої думки.
На нашу думку, за винятком впливу на фiнансовi звiти питань, про якi йдеться в попередньому параграфi i обмежень, якi зазначенi вище, фiнансова звiтнiсть об'єктивно, в усiх суттєвих аспектах, вiдображає фiнансовий стан ЗАТ <Краснодонський завод <Автоагрегат> на 31 грудня 2004 року, а також результатiв його господарської дiяльностi, вiдповiдає Нацiональним положенням (стандартам) бухгалтерського облiку i складена згiдно з вимогами Закону України <Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi>.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.3 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не сплачувались у зв'язку iз фактичними збитками звiтнього перiоду.
Облiгацiї товариством не випускались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.