Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Краснодонський завод "Автоагрегат"
Код за ЄДРПОУ00231290
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Голова Правлiння - Генеральний директор Руденко Л. В. 24 Директор Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0002Член правлiння Зиков Ю. С. 16 Директор з виробництва Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0003Член правлiння Яровенко О. В. 18 Головний бухгалтер Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0004Член правлiння Гайворонська Н. М. 10 Заступник генерального директора з економiки ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0005Член правлiння Харченко А. В. 12 Технiчний директор Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0006Член правлiння Тiщенко П. О. 10 Комерцiйний директор ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0007Член правлiння Казанцев О. О. 14 Заступник начальнику корпусу 1 ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0008Член правлiння Свирид В. В. 16 Заступник директора з соцiальних питань Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0009Член правлiння Кукушкiн Н. Л. 08 Начальник цеху ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0010Голова спостережної ради Данилова Л. О. 10 Заступник директора з кадрiв та юридичної роботи ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0011Член Спостережної ради Гончарук В. М. 03 Бухгалтер ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0012Член Спостережної ради Роговська Л. В. 02 Економiст з аналiзу господарської дiяльностi Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0013Член Спостережної ради Водолазова Л. М. 02 Бухгалтер - фiнансист Краснодонського заводу автоагрегатiв Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0014Член Спостережної ради Тенешева А. Ф. 17 Начальник ВТК ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0015Член Спостережної ради Добридень Н. П. 03 Товарознавець ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 
0016Голова Ревiзiйної комiсiї Квiтковська Т. I. 20 Бухгалтер ЗАТ "Краснодонський завод "Автоагрегат" Посадова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн, непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.