Finance.ua
Назва емітентаЛуганське закрите акцiонерне товариство "Автоклапан"
Код за ЄДРПОУ00231283
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудитори провели перевiрку фiнансової звiтностi у вiдповiдностi з МСА 200 "Мета та загальнi принципи аудиторської перевiрки фiнансових звiтiв" та МСА 700 "Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть" Стандартiв аудиту та етики, затверджених у якостi нацiональних рiшенням Аудиторської палати України 122 вiд 18.04.2003р., на пiдтвердження достовiрностi фiнансової звiтностi Луганського закритого акцiонерного товариства "Автоклапан" на 31.12.2005 року.
Вищенаведенi стандарти зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання об'рунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає в себе перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї в фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв.
У зв'язку з тим, що ми не приймали участi в iнвентаризацiї активiв, ми не можемо дати висновок по вказаних моментах, до того ж ми мали певне обмеження часу на здiйснення перевiрки, однак цi обмеження мають незначний вплив на фiнансову звiтнiсть та на стан справ у цiлому. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує об'рунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.
Отже, керуючись Стандартом аудиту та етики 700 "Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть" ми пiдтверджуємо те, що за винятком обмежень, якi зазначенi вище, та з урахуванням того, що змiни та доповнення, якi виявленi у процесi перевiрки будуть виправленi пiдтверджуємо, фiнансова звiтнiсть, у всiх суттєвих аспектах, достовiрно i повно подає фiнансову iнформацiю про ЛЗАТ "Автоклапан" станом на 31.12.2005 року згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація

д/в