Finance.ua
Назва емітентаЛуганське закрите акцiонерне товариство "Автоклапан"
Код за ЄДРПОУ00231283
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Моiсеєв Андрiй Володимирович 11 ЗАТ "Автомотозапчастина", заступник голови правлiння з комерцiйних питань Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
2Член правлiння Срiбна Людмила Федорiвна 12 ЛЗАТ "Автоклапан", заступник головного бухгалтера Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
3Член правлiння Данiєлян Яша Ервандович 33 ЛЗАТ "Автоклапан", головний технолог Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
4Голова спостережної ради Недовес Андрiй Вiкторович 17 ТОВ "Автоклапан", директор Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Призначений на посаду 10.06.2005р. рiшенням загальних зборiв акцiонерiв. 
5Член спостережної ради Олiйник Вiктор Васильович 21 Луганський завод автомобiльних клапанiв, начальник iнструментального цеху Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
6Член спостережної ради Гольдман Наталя Якiвна Луганський завод автомобiльних клапанiв, iнженер - економiст Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
7Голова ревiзiйної комiсiї Боєнко Людмила Павлiвна Завод електричного машинобудування, iнженер - технолог Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.