Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Iнститут Спецавтоматика"
Код за ЄДРПОУ00230668
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння-директор Турчин Анатолiй Iванович 24 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", заступник директора Призначений на посаду рiшенням правлiння (Протокол 78/8-1 вiд 21 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Член правлiння Свєтлов Євген Якович 15 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", голова правлiння-директор Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член правлiння Чужбойська Валентина Iванiвна 23 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", заступник начальника виробничо-технiчного вiддiлу. Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Член правлiння Андрєєва Свiтлана Василiвна 11 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", заступник начальника проектно-технiчного вiддiлу Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член правлiння Кушнарьова Фелiкса Станiславiвна 12 Провiдний бухгалтер Луганського ОПО "Побутрадiотехнiка" Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Член правлiння Абрашн Олег Володимирович 30 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", головний iнженер Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
7Член правлiння Мухiн Михайло Григорович Управлiння спецслужби охорони УВС в Луганськiй обл., головний спецiалiст проектної групи Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
8Член правлiння Белiкова Валентина Євгенiвна ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", iнженер з експлуатацiї експлуатацiйно господарського вiддiлу Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
9Член правлiння Сєргєєва Людмила Григорiвна 12 Спецавтоцентр "Таврiя", головний економiст Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
10Голова ревiзiйної комiсiї Семенюта Любов Миколаївна ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер БНТУ Призначена на посаду рiшенням ревiзiйної комiсiї, судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
11Член ревiзiйної комiсiї Семенов Артем Олексiйович ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер проектно-кошторисного вiддiлу Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
12Член ревiзiйної комiсiї Андрєєв Вiталiй Леонiдович ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер ОМНР Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
13Голова наглядової ради Пономарьова Зiнаїда Миколаївна ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", iнженер проектно-технiчного вiддiлу Призначена на посаду рiшенням наглядової ради, судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
14Член наглядової ради Єфiменко Олексiй Станiславович ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер ПКВ Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
15Член наглядової ради Кратiна Олена Леонiдiвна ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер вiддiлу постачання обладнання Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
16Член наглядової ради салiмоновiч Людмила Василiвна 10 ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", iнженер 1-ї категорiї вiддiлу комплектного проектування Призначена на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
17Член наглядової ради Отрахова Надiя Степанiвна ЗАТ "Iнститут "Спецавтоматика", провiдний iнженер проектно-кошторисного вiддiлу Призначений на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол 12 вiд 15 червня 2004р.), судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного року змiн у персональному складi посадових осiб товариства не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.