Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Науково-дослiдний iнститут "Редуктор"
Код за ЄДРПОУ00224828
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведеною аудиторською перевiркою пiдтверджується валюта балансу Пiдприємства станом на 31.12.2005 р. в сумi 432,5 тис. грн. (чотириста тридцять двi тисячi п"ятсот гривень.).
Пiдтверджується визнання, класифiкацiя та оцiнка активiв у бухгалтерському облiку пiдприємства, його фiнансових результатiв дiяльностi, задекларованих у звiтностi.
Матерiали аудиторської перевiрки пiдтверджують достовiрнiсть та повноту фiнансової звiтностi пiдприємства станом на 31.12.2005 р., її вiдповiднiсть чинному законодавству України, прийнятої облiкової полiтики, дiючим нормативам, первинним бухгалтерським документам, синтетичному та аналiтичному облiку.
На думку аудитора, фiнансовi звiти пiдприємства, складенi станом на 31.12.2005 р., справедливо й достовiрно вiдображають фiнансовий стан пiдприємства згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi, а також результати дiяльностi та рух грошових коштiв за 2005 рiк, згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація

WWW- адреси товариство не має iз-за технiчних причин.
Послугами зберiгача, депозитарiя товариство не користувалося.
Вiдповiдно до п.2.4 "Положення про подання рiчного звiту закритими акцiонерними товариствами до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку" Товариство не вважає за потрiбне надавати iншу iнформацiю.