Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЛАСТМАШ"
Код за ЄДРПОУ00219371
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Бухгалтерський облiк в цiлому вiдповiдає вимогам ПБО 1 та iншим нормативним документам з питань органiзацiї бухгалтерського облiку.
У зв"язку з неможливiстю перевiрки фактiв, якi стосуються, наприклад, неучастi аудитора в iнвентаризацiї активiв, а також причин обмеженостi iнформацiї iз-за характеру вибiрковостi перевiрки, ми не можемо дати висновок по вказаних моментах, однак цi обмеження мають незначний вплив на фiнансову звiтнiсть та на стан справ у цiлому.
Аудитор пiдтверджує те, що за винятком обмежень, якi зазначенi вище фiнансова звiтнiсть у всiх суттєвих аспектах достовiрно та повно подає фiнансову iнформацiю про ЗАТ "Пластмаш" станом на 31.12.2005 року згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація

За звiтний перiод рiшень про додатковий випуск акцiй не приймалося.
Статутом пiдприємства передбачено створення резервного фонду у розмiрi 25% i призначається для покриття позапланових витрат. Резервний фонд формується шляхом щорiчних вiдрахувань у розмiрi 5% суми чистого прибутку ЗАТ. На дату перевiрки резервний фонд складає 0,0 тис.грн., що вiдповiдає даним аналiтичного та синтетичного облiку.