Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЛАСТМАШ"
Код за ЄДРПОУ00219371
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Член правлiння Сiлонов Борис Якович Проектний iнститут "Гiпрот", завiдуючий групою Звiльнено за рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв ЗАТ "Пластмаш", протокол 17 вiд 26 червня 2005 року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. 
2Член правлiння Вишепольський Олександр Вiталiйович 10 ВАТ "Бориспiльське регiональне транспортне пiдприєство", перший заступник Голови Правлiння. Призначено згiдно рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ЗАТ "Пластмаш" вiд 26 серпня 2005 року, протокол 17 вiд 26.08.2005 року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.