Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Чернiвецький машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00217685
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведеною аудиторською перевiркою пiдтверджується, що подана iнформацiя дає дiйсне й повне уявлення про реальний склад активiв i пасивiв закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод", що вiдображено в облiкових регiстрах i балансi товариства станом на 31.12.2004 р.
Фiнансова звiтнiсть складена вiдповiдно до норм П(С)БО 1 "Загальнi вимоги до фiнансової звiтностi", П(С)БО 25 "Фiнансовий звiт суб'єкта малого пiдприємництва" станом на 31 грудня 2004 року за результатами операцiй з 01 сiчня до 31 грудня 2004 року.
Бухгалтерський облiк у товариствi ведеться вiдповiдно до чинних нацiональних положень, за новим планом рахункiв, затвердженим наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 30.11.99 р. 291, i прийнятих на пiдприємствi норм облiкової полiтики.
Аудитом пiдтверджується незмiннiсть у 2004 роцi облiкової полiтики товариства; правильнiсть класифiкацiї та оцiнки активiв у бухгалтерському облiку; реальнiсть розмiру зобов'язань у фiнансовiй звiтностi; правильнiсть та адекватнiсть визначення власного капiталу, його структури та призначення. Аудитом данi детальнi рекомендацiї щодо реальностi й точностi даних фiнансової звiтностi товариства.
На пiдставi отриманих при аудитi доказiв та iнформацiї, що розкрита у фiнансовому звiтi, а також на основi аналiзу вiдповiдностi даних фiнансової звiтностi й даних бухгалтерського облiку, вiдповiдностi застосованих принципiв бухгалтерського облiку та звiтностi нормативним вимогам аудитором робиться умовно-позитивний висновок про те, що фiнансова звiтнiсть за умови виконання рекомендацiй аудитора показує об'єктивну картину фiнансового стану закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод" станом на 31.12.2004 р. та складена вiдповiдно до нацiональних стандартiв ведення бухгалтерського облiку.

Інша інформація

Акцiї товарством розмiщено повнiстю. Облiгацiї товариством не випускались. Залишок акцiй на початок звiтного перiоду у товариства склав 17 штук на загальну номiнальну вартiсть - 751,57 грн. За звiтний перiод акцiй небуло викуплено, реалiзовано у 2004 роцi 17 акцiй на суму - 751,57 грн.

Питання порядку денного:
1. Звiт правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2003 рiк.
2. Звiт ревiзiйної комiсiї за результатами перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2003 рiк.
3. Звiт спостережної ради про роботу товариства за 2003 рiк.
4. Затвердження рiчного балансу за 2003 рiк.
5. Прийняття нової редакцiї статуту ЗАТ "Чернiвецький машзавод"

У зв'язку з тим, що ЗАТ "Чернiвецький машзавод" являється суб'єктом малого пiдприємництва, П(С)БО 25 "Фiнансовий звiт суб'єкта малого пiдприємництва" не передбачено наступнi звiти: "Звiт про рух грошових коштiв" та "Звiт про власний капiтал"