Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Чернiвецький машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00217685
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведеною аудиторською перевiркою пiдтверджується, що подана iнформацiя дає дiйсне i повне уявлення про реальний склад активiв та пасивiв закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод", що вiдображено в облiкових регiстрах i балансi товариства станом на 31.12.03 р.
Фiнансова звiтнiсть складена вiдповiдно до норм П(С)БО 1 "Загальнi вимоги до фiнансової звiтностi", П(С)БО 25 "Фiнансовий звiт суб"єкта малого пiдприємництва" станом на 31 грудня 2003 року по результатах операцiй з 1 сiчня 2003 року.
Аудитом засвiдчується, що фiнансова звiтнiсть товариства за станом на 31 грудня 2003 року складена вiдповiдно до вимог нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку i всi форми звiтностi пов"язанi мiж собою.
Бухгалтерський облiк у товариствi ведеться вiдповiдно до дiючих нацiональних положень, за новим планом рахункiв, затвердженим наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 30.11.99 р. 291, i прийнятих на пiдприємствi норм облiкової полiтики; реально i точно вiдображає фiнансовий стан товариства на звiтну дату 31.12.2003 року.
Аудитом пiдтверджується незмiннiсть у 2003 роцi облiкової полiтики товариства; правильнiсть класифiкацiї та оцiнки активiв в бухгалтерському облiку; реальнiсть розмiру зобов"язань у фiнансовiй звiтностi; правильнiсть та адекватнiсть визначення власного капiталу, його структури та призначення, а також засвiдчується реальнiсть i точнiсть фiнансових результатiв дiяльностi товариства, що вiдображенi у фiнансовiй звiтностi за 2003 рiк.
На пiдставi отриманих при аудитi доказiв та iнформацiї, що розкрита у фiнансовому звiтi, а також на основi аналiзу вiдповiдностi даних фiнансової звiтностi i даних бухгалтерського облiку, вiдповiдностi застосованих принципiв бухгалтерського облiку та звiтностi нормативним вимогам аудитором робиться умовно-позитивний висновок про те, що фiнансова звiтнiсть показує достовiрну й об"єктивну картину фiнвнсового стану закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод" та складена вiдповiдно до нацiональних стандартiв ведення бухгалтерського облiку та складання фiнансової звiтностi за станом на 31 грудня 2003 року.

Інша інформація

Акцiї товариством розмiщено повнiстю. Облiгацiї товариством не випускались. Залишок акцiй на початок звiтного перiоду у товариства склав 55 шт. на суму - 2431,55 грн. Викуплено за рахунок власних обiгових коштiв 73 шт простих iмених акцiй за номiнальною вартостю 44,21 грн. на суму - 3227,33 грн. Реалiзовано - 111 акцiй на суму - 4907,31 грн.

Питання порядку деного:
1. Звiт правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства з 1999 р. по i-ше пiврiччя 2003 р.
2. Звiт ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за перiод з 1999 р. по i-ше пiврiчча 2003 р.
3. Звiт спостережної ради про роботу товариства за перiод з 1999 р. По i-ше пiврiччя 2003 р.
4. Затвердження балансiв за 2002 рiк та 6 мiсяцiв 2003 р.
5. Внесення змiн до статуту ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".
6. Вибори голови правлiння ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".
7. Вибори правлiння ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".
8. Вибори спостережної ради ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".
9. Вибори ревiзiйної комiсiї ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".

У зв"язку з тим, що ЗАТ "Чернiвецький завод" являється суб"єктом малого пiдприємництва, П(С)БО 25 "Фiнансовий звiт суб"єкта малого пiдприємництва" не передбачено наступнi звiти: "Звiт про рух грошових коштiв" та "Звiт про власний капiтал".