Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Чернiвецький машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00217685
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведеною аудиторською перевiркою пiдтверджується, що подана iнформацiя дає дiйсне i повне уявлення про реальний склад активiв i пасивiв закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод", що вiдображено в об-лiкових регiстрах i балансi товариства.
Баланс товариства ф. 1 i звiт про фiнансовi результати ф. 2 складенi вiдповiдно до вимог нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку на пiдставi облкових даних i достовiрно вiдображають фiнансовий стан товарис-тва за станом на 31 грудня 2002 р.
Бухгалтерський облiк у товариствi заведений вiдповiдно до дiючих нацiонiальних положень, по новому плану раху-нкiв, затвердженому наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 30.11.99 р. 291, i прийнятих на пiдприємствi норм облiкової полiтики, реально i точно вiдображає фiнансовий стан товариства на звiтну дату 31.12.2002 р.
На пiдставi отриманих при аудит доказв та нформацiї, що розкрита у фiнансовому звiтi, а також на пiдставi аналi-зу вiдповiдностi даних фiнансової звiтностi i даних бухгалтерського облiку, вiдповiдностi застосованих принципiв бух-галтерського облiку та звiтностi нормативним вимогам аудитором робиться позитивний висновок про достовiрнiсть балансу закритого акцiонерного товариства "Чернiвецький машзавод" за станом на 31.12.2002 р. та його звiту про фiнансовi результати ф. 2 за звiтний рiк.

Інша інформація

Ацiї товариством розмiщено повнiстю. Облiгацiї товариством не випускались. У звiтному перiодi товариством викуплено за рахунок власних обiгових коштiв 105 шт. простих iмених акцiй за цiною 44,21 грн. на суму 4642,05 грн., як було реалiзовано по номiнальнiй вартост.
Питання порядку деного:
1. Звiт правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства з 1999 р. по 1 пiврiччя 2003 р.
2. Звiт ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фнансово-господарської дiяльностi товариства за перiод з 1999 р. по 1 пiврччя 2003 р.
3. Звiт спостережної ради про роботу товариства за перiод з 1999 р. по 1 пiврiччя 2003 р.
4. Затвердження балансiв за 2002 рiк та 6 мiсяцiв 2003 р.
5. Внесення змiн до статуту ЗАТ "Чернвецький машинобудiвний завод".
6. Вибори голови правлiння ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".
7. Вибори правлiння ЗАТ "Чернвецький машинобудiвний завод".
8. Вибори спостережної ради ЗАТ "Чернiвецький машинобудвний заводi".
9. Вибори ревiзiйної комiсiї ЗАТ "Чернiвецький машинобудiвний завод".