Finance.ua
Назва емітентаЗАТ Київський завод свiтлочутливих матерiалiв `Фотон`
Код за ЄДРПОУ00205162
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Пiдтверджую, що принципи облiкової полiтики Товариства адекватно застосовувались при веденнi бухгалтерського облiку та не змiнювались протягом 2003 року. Класифiкацiя та оцiнка активiв Товариства вiдповiдає вимогам Положень(стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi. Розмiр зобов`язань у фiнансовiй звiтностi вiдповiдає реальностi. Структура та призначення власного капiталу визначенi Товариством об`єктивно та адекватно. Облiк правдиво i неупереджено вiдображає стан справ щодо розмiру фiнансового результату дiяльностi Товариства станом на 31 грудня 2003 року. Данi окремих форм фiнансової звiтностi Товариства узгодженi мiж собор та вiдповiдають даним бухгалтерського облiку.
У зв`язку з неможливiстю перевiрки фактiв, якi стосуються неучастi аудитора в iнвентаризацiї, а також неможливостi пiдтвердити дебiторську заборгованiсть прямим пiдтвердженням (запитом до дебiторiв) неможливо дати висновок по цих моментах.
Пiдтверджую те, що за винятком обмежень, якi зазначенi вище, фiнансова звiтнiсть в усiх суттєвих аспектах достовiрно та повно подає фiнансову iнформацiю про Товариство станом на 31 грудня 2003 року та вiдповiдає встановленим вимогам чинного законодавства та прийнятої облiкової полiтики та реально i точно вiдображає фiнансовий стан Товариства.

Інша інформація

Опис обраної облiкової полiтики:
Облiкова полiтика побудована у вiдповiдностi з вимогами нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку.
Фiнансова звiтнiсть Товариства сформована з дотриманням основних принципiв, викладених в п. 18 Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 1 "Загальнi вимоги до фiнансової звiтностi", а саме: автономностi пiдприємства, безперервної дiяльностi, перiодичностi, iсторичної (фактичної) собiвартостi, нарахування та вiдповiдностi доходiв та витрат, повного висвiтлення, послiдовностi, обачностi, превалювання змiсту над формою, єдиного грошового вимiрника.
Фiнансова звiтнiсть розкриває повну, правдиву та неупереджену iнформацiю про фiнансовий стан, результати дiяльностi та рух коштiв Товариства.
У фiнансовiй звiтностi вiдображенi статтi, оцiнка яких достовiрно визначена i iснує ймовiрнiсть надходжень або вибуття майбутнiх економiчних вигод.
Протягом звiтного перiоду облiкова полiтика не змiнювалась.
В звiтному перiодi виправлена помилка минулих звiтних перiодiв в вiдображеннi власного капiталу, а саме: величина додаткового капiталу (фонд використаного на капiтальнi вкладення та придбання нематерiальних активiв прибутку) перенесено на нерозподiлений прибуток на початок року у вiдповiдностi з "Методичними рекомендацiями ", затвердженими Рiшенням ДКЦПФР вiд 21.12.1999р. 268. Повторне оприлюднення виправленої звiтностi недоцiльне, оскiльки статтi "Додатковий вкладений капiтал" та "Нерозподiлений прибуток" є статтями роздiлу "Власний капiтал" i не змiнюють уявлення користувачiв фiнансової звiтностi про фiнансовий стан Товариства.
В звiтному перiодi не здiйснювалось переобчислення статей фiнансової звiтностi минулих перiодiв.