Finance.ua
Назва емітентаВIДКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КИЇВХIМРЕМЕНЕРГО"
Код за ЄДРПОУ00203140
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

ВАТ "Київхiмременерго" засноване вiдповiдно до наказу Президента України "Про корпоратизацiю:" шляхом перетворення Державного пiдприємства "Київхiмреєнерго", яке в свою чергу, було засноване вiдповiдно до наказу мiнiстерства промисловостi України за 10 вiд 20.10.1995 року.

Інформація про організаційну структуру емітента

ВАТ "Київхiмременерго" є юридичною особою, має цехову структуру виробництва.

Опис обраної облікової політики

Бухгалтерський облiк на пiдприємствi здiйснюється по єдинiй журнально-ордернiй системi. Облiк на пiдприємствi ведеться у вiдповiдностi до вимог закону України "про бухгалтерський облiк та звiтнiсть в України" з урахуванням вимог нацiональних нормативiв бухгалтерського облiку. Податковий облiк на пiдприємствi здiйснюється у вiдповiдностi до вимог чиного закону України "Про оподаткування прибутку пiдприємств ", "Про податок на додану вартiсть" та iншi нормативно-правовi документи, що чиннi на момент здiйснення операцiй.

Витяг з аудиторського висновку

На думку аудитора, фiнансовi звiти вiдображають достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, iнформацiю про фiнансовий стан ВАТ "Київхiмременерго" станом на 31 грудня 2005р., а також результати його дiяльностi за минулий рiк вiдповiдно до визначення концептуальної основи Українських нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та вiдповiдають вимогам чинного законадавства та нормативних актiв України. На пiдставi розрахункiв аудитора можна зробити висновок про зодовiльний стан Товариства, але зважаючи на те, що Товариство протягом кiлькох останiх рокiв мало результатом фiнансово-господарської дiяльностi збитки , протягом двох рокiв отримує дохiд лише вiд здачи в оренду всього виробничого обладнення (не займається виробничою основною дiяльнiстю), аудитор важає фiнансовий стан Товариства-незадовiльним.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Основними видами дiяльностi Товариства є виготовлення запасних частин до енергообладнення та ремонт iншого промислового устаткування та вимiрювальних приладiв.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Найбiльша впливова проблема пiдприємства- це нехватка обiгових коштiв.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Протягом звiтного перiоду на пiдприємство було накладено ряд штрафних санкцiй на пiдставi пункту 1.7.1.7.пункту 17.1 статтi 17 Закону України "Про порядок погашення забов'язань платникiв податкiв перед бюджетами та державними цiльовими фондами ", за затримку граничного строку узгодженої суми податкового зобов'язання. Накладено штрафнi санкцiї за такими податками:
1.Податок на додану вартiсть: податкове повiдомлення рiшення 0000071640 вiд 14.02.2005р на суму 380,45грн; 0000081640 вiд 14.02.2005р. На суму 2693,38грн.
2.Податок на прибуток: податкове повiдомлення рiшення 0001161540/0 вiд 22.08.2005р. на суму 7,50грн;
3.Податок з доходiв фiзичних осiб: податкове повiдомлення рiшення вiд 21.09.2005р. на суму 12,74грн

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Фiнансування дiяльностi пiдприємства здiйснюється за рахунок власних обiгових коштiв. Залучення додаткових коштiв за рахунок кредитiв та збiльшення статутного фонду не передбачається.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Всi укладеннi пiдприємством договори- виконанi.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

Пiдприємство нi прогнозiв, а нi планiв на майбутне не будує.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Протягом звiтного перiоду пiдприємство не випускало нiяких цiнних паперiв, тому iнформацiя, що стосується випускiв цiнних паперiв та iнших операцiй, не надається. У 2003 роцi кошти на викуп власної емiсiї не використовувались. Послугами торговцiв, зберегачiв, депозитарiїв (випуск в документарнiй формi) пiдприємство не користувалось. Послугами юридичних осiб, уповноважиних купувати та продавати цiннi папери емiтента, виплачувати по них дохiд- пiдприємство не користувалося. Загальнi збори у 2001,2003,2005 роцi не скликались в зв'язку з скрутним становищем емiтента. Загальнi збори скликанi у 2002 роцi не вiдбулись, в зв'язку з вiдсутнiстю кворому. В зв'язку з скрутним становищем, протягом звiтного перiоду пiдприємство сертифiкати акцiй не видавало. У квiтнi 2005 року пiдприємство придбало бланки сертифiкатiв акцiй. Протягом 2006 року пiдприємство має намiр оформити та видати всiм своїм акцiонерам сертифiкаи акцiй.

Ознака рейтингового агентства 
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звіту 
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н