Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Кисневий завод"
Код за ЄДРПОУ00202985
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Мельник Анатолiй Васильович 17 З-д скловиробiв Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. 
2Член правлiння Нiколаєва Марiя Iллiвна 17 Центр. КТБ Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
3Член правлiння Цвiлий Михайло Олександрович 12 "Росток", м.Київ Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
4Член правлiння Ященко Михайло Миколайович 23 Київський технiкум зв'язку Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
5Член правлiння Фiлiнюк Iван Якович 35 з-д "Бiльшовик" Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
6Голова Спостережної ради Маренкова Валентина Сергiївна 25 Магаданськ. об'єдн. авiазагiн ГО Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
7Член спостережної ради Велиховський Олег Владиславович 17 СКБ Академiї наук м.Києва Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
8Член спостережної ради Кучеренко Iрина Миколаївна 20 Управлiння юстицiї м.Києва Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.