Finance.ua
Назва емітентаАКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ЗАКРИТОГО ТИПУ "МИКОЛАЇВСЬКЕ ОБЛАСНЕ ПIДПРИЄМСТВО "ВТОРМЕТ"
Код за ЄДРПОУ00193128
Організаційно-правова формаЗАТ
Додаток 3
до Положення про подання
річного звіту закритими
акціонерними товариствами
до ДКЦПФР

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Медведєв Михайло Олександрович РФ, ВАТ "Липецьквтормет", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
2Член правлiння, головний бухгалтер Канциба Нiна Сергiївна ЗАТ МОП "Втормет", гол. бухгалтер Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
3Голова спостережної ради Калiнiн Вiктор Сергiйович ЗАТ МОП "Втормет", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
4Член спостережної ради Зирянов Павло Григорович РФ, ЗАТ "Металург-Сервiс", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
5Член спостережної ради Астахов Сергiй Володимирович РФ, ЗАТ "Вториннi метали", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
6Член спостережної ради Торохов Геннадiй Валерiйович РФ, ЗАТ IЦ "Маiр-Консалт", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
7Член спостережної ради Большебородов Олександр Юрiйович РФ, ЗАТ "Росма", генеральний директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.