Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "ВIННИЦЯВТОРМЕТ"
Код за ЄДРПОУ00193068
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторська перевiрка показала, що бухгалтерська рiчна звiтнiсть пiдприємства складена вiдповiдно до Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку, дiючих в Українi, звiтнiсть складена вiдповiдно дiйсним облiковим даним, система бухгалтерського облiку вiдповiдає вимогам українського законодавства i дає достовiрне i дiйсне уявлення про фiнансовий стан ВАТ "Вiнницявтормет" на 31.12.2005 р.
Аудитор не може висловити судження стосовно залишкiв товарно-матерiальних запасiв у звязку з тим, що в перiод проведення iнвентаризацiї не був присутнiй.
На думку аудиторiв, за винятком факторiв впливу на звiтнiсть, зазначених в попереднiх абзацах, поданi нижче документи фiнансової звiтностi показують об'єктивно, в усiх суттєвих аспектах, фiнансовий стан Товариства станом на 31.12.2004 року,а також результати господарської дiяльностi зй рух грошових коштiв за рiк, який закiнчився на зазначену дату, у вiдповiдностi з нацiональними положень стандартами бухгалтерського облiку.

Інша інформація

В звiтному перiодi товариством додатково цiннi папери не випускались.
В 2005 роцi вiдбулись наступнi змiн в персональному складi посадових осiб товариства:
Загальними зборами акцiонерiв 25.05.2005 року до складу Наглядової ради замiсть вибувшого Хомянiна Сергiя Всеволодовича обрано Мєдведєва Михайла Олександровича.
15.07.2005 року за згодою сторiн Наказом 559-к звiльнено головного бухгалтера - Завертану Валентину Григорiвну та прийнято Наказом 560-к головним бухгалтером Капусту Людмилу Миколаївну.