Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЕРЕМОГА"
Код за ЄДРПОУ00192880
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Махсма Павло Георгiйович 12 АТ "Азов", заступник директора по товарам народного споживання Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 
2Голова спостережньої ради Хоменко Владислав Костянтинович ПП "Нiкiта - Ха", директор Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 
3член спостережньої ради Воловiченко Михайло Володимирович ПП "Гарт - С", заступник директора по комерцiйнiй частинi Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 
4член спостережньої ради Герасимчук Андрiй Iванович Приватний пiдприємець Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 
5Голова ревiзiйної комiсiї Антоненко Марина Єгорiвна Марiупольська фiлiя ТОВ "Альянс", головний бухгалтер Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 
6Головний бухгалтер Рибка Антонiна Дмитрiвна 13 ЗАТ "КЦ "Азовсталь", головний бухгалтер Судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.