Finance.ua
Назва емітентаВАТ" ВТП "Укренергочормет"
Код за ЄДРПОУ00192494
Організаційно-правова формаВАТ

Додаток 6
до Положення про надання регулярної
інформації відкритими акціонерними
товариствами та підприємствами -
емітентами облігацій

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
Політичніне впливають     
Фінансово-економічнінизька платоспроможнiсть пiдприємств-замовникiв промислов. принаявностi значного опиту на роботи  Х  пiдняти обьомiв виробництва промисловостi, зниження розмiру податкiв. 
Виробничо-технологічніне впливають     
Соціальніне впливають     
Екологічніне впливають     

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
Проект.-конструктор. i пусконалагоджувальнi роботи АТ "Котлоенергопром" Україна  Х  
Контроль металiв ЕГУ "Госкомохрантруда" Україна  Х  

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
        

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та на зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
д/в  0.00 0.00 0.00 
Усього:0.00 0.00 0.00 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства

Виробничо-технiчне пiдприємство "Укренергочормет" по пуску, наладцi та проектуваннюенергетичного обладнання пiдприємств металургiї створено на базi Українськоговиробнично-технiчного пiдприємства по проектуванню, монтажу, ремонту та наладцiенергетичного обладнання заводiв чорної металургiї "Укренергочормет" наказом наркомiтетачорної металургiї СРСР вiд 26 вересня 1940 р. Наказом РВ ФДМУ по Харкiвськiй областiвiд 25 вересня 1998 р. 1349-П Державне виробничо-технiчне пiдприємство "Укренергочормет"перетворено в ВАТ "ВТП "Укренергочормет".

Інформація про організаційну структуру емітента

ВАТ "ВТП "Укренергочормет" має у своєму складi чотири виробничних пiдроздiли та вiддiлголовного конструктора.Пiдприємство має дочiрнє пiдприємство "Днiпропетровське налагоджувальне виробництвоВАТ "ВТП "Укренергочормет" розташоване в м. Днiпропетровську , вул. Маяковського,5а

Опис обраної облікової політики

Пiдприємство обрало наступну облiкову полiтику:- амортизацiя нараховується згiдно з налоговим законодавством;- метод облiку вартостi запасiв ведеться по методу нормативних витрат.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент

Основним видом дiяльностi є виконання проектно-конструкторських та пусконалагоджувальнихробiт, енергообладнання металургiйних пiдприємств України.

Інформація про основні ринки збуту та основних клієнтів

Даннi вiдсутнi.

Інформація про особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент

Дiяльнiсть пiдприємства пiдвищує надiйнiсть енергозабезпечення промислових пiдприємств,зменшує енергозатрати на випуск промислової продукцiї та знижує шкiдливi викиди внавколишнє середовище. Виконання даного виду робiт не потребує матерiальних витрат тане залежить вiд сезонних змiн.

Інформація про конкуренцію в галузі, про особливості продукції (послуг) емітента

Даннi вiдсутнi.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Пiдприємством проводить розробки нових технологiй, якi дозволять зменшувати енергозатратипiдприємст, але вони не можуть бути введенi iз-за вiдсутностi коштiв у замовникiв на їхпридбання.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

У 2002 р. на пiдприємствi була провiрка ДПI. Були нарахованi штрафи та пенi у сумi 16.6 тис. грн.

Політика щодо фінансування діяльності

Даннi вiдсутнi.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Даннi вiдсутнi.

Прогнози та плани

Даннi вiдсутнi.

Інша інформація

Внаслiдок непомiрних податкiв, необхiдностi оплати значних сум за комунальнi послуги, електро-енергiю, зв'язок, за отримання лiцензiй та дозволiв, неоплат замовникiв, а також розрахункiв завиконанi роботи в основному бартерною продукцiєю, фiнансовий стан пiдприємства залишаєтьсядосить важким, пiдприємство не має коштiв на технiчне переозброєння, вiдбувається скороченнячисельнiсть працюючих.