Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Луганський трубний завод"
Код за ЄДРПОУ00190802
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Внаслiдок аудиторської перевiрки встановлено:
6. Повнота та вiдповiднiсть фiнансової звiтностi встановленим нацiональним нормативам (стандартам) бухгалтерського облiку
Бухгалтерський облiк товариством ведеться iз застосуванням плану рахункiв, затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України 291 вiд 30.11.99р. "Про затвердження плану рахункiв бухгалтерського облiку та Iнструкцiї по його застосуванню", та в вiдповiдностi до вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-ХIУ вiд 16.07.99р.
Товариством ведення бухгалтерського облiку органiзовано по журнально-ордернiй системi на машинописних носiях.
Постановка бухгалтерського облiку в цiлому вiдповiдає вимогам Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та iнших нормативних документiв з питань органiзацiї бухгалтерського облiку України.
Фiнансова звiтнiсть товариства за 2006 рiк в цiлому вiдповiдає П(С)БО 1 "Загальнi вимоги до фiнансової звiтностi", затвердженому наказом Мiнiстерства фiнансiв 87 вiд 31.03.99р.
Аудиторською фiрмою проведена аудиторська перевiрка балансу закритого акцiонерного товариства "Луганський трубний завод" станом на 31 грудня 2006 року, звiту про фiнансовi результати товариства, звiту про рух грошових коштiв, звiту про власний капiтал та примiток до рiчної фiнансової звiтностi за 2006 рiк. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал акцiонерного товариства. Аудиторська фiрма несе вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Враховуючи вищенаведене та у вiдповiдностi до Мiжнародного стандарту аудиту 700 "Висновок незалежного аудитора щодо повного пакету фiнансових звiтiв загального призначення", аудиторська фiрма може стверджувати, що для пiдготовки фiнансових звiтiв використано концептуальну основу фiнансової звiтностi, встановлену законодавством України, зокрема Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-ХIУ вiд 16.07.99р., положеннями (стандартами) бухгалтерського облiку та iншими нормативними актами України. Аудиторською фiрмою пiдтверджується, що фiнансовi звiти закритого акцiонерного товариства "Луганський трубний завод" станом на 31 грудня 2006 року представляють достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, iнформацiю згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi та вiдповiдають вимогам чинного законодавства України.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.4 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не нараховувались та не сплачувались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.