Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Луганський трубний завод"
Код за ЄДРПОУ00190802
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Враховуючи вищенаведене та у вiдповiдностi до Мiжнародного стандарту 700 "Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть", аудиторська фiрма може стверджувати, що фiнансову звiтнiсть товариства пiдготовлено використавши концептуальну основу фiнансової звiтностi встановлену законодавством України, зокрема у вiдповiдностi iз Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-ХIV вiд 16.07.99р., положеннями (стандартами) бухгалтерського облiку, та iншими нормативними актами.
Прийнята система бухгалтерського облiку вiдповiдає вимогам законодавчих i нормативних актiв України.
Аудиторською фiрмою пiдтверджується, що фiнансовi звiти закритого акцiонерного товариства "Луганський трубний завод" в усiх аспектах достовiрно i повно вiдображають iнформацiю згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi та вiдповiдають вимогам законодавства. Фiнансова звiтнiсть складена в повному обсязi за дiйсними облiковими даними i достовiрно вiдображає фактичне фiнансове становище закритого акцiонерного товариства "Луганський трубний завод" станом на 31 грудня 2004 року за перiод дiяльностi з 01 сiчня 2004 року по 31 грудня 2004 року.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.3 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не нараховувались та не сплачувались.
Облiгацiї товариством не випускались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.