Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Луганський трубний завод"
Код за ЄДРПОУ00190802
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Голова Наглядової ради Комар Олег Iванович 00 д/н Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. Iнформацiї про попереднє мiсце та стаж керiвної роботи немає, особа не знаходиться з товариством у трудових вiдносинах 
0002Заступник Голови - Секретар Наглядової ради Софiйченко Вiталiй Сергiйович 00 Iнформацiї про попереднє мiсце та стаж керiвної роботи немає, так як особа не знаходиться з товариством у трудових вiдносинах. Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Переобраний на посаду рiшенням Нагялядової ради та рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. 
0003Член наглядової ради Косенко Володимир Вiкторович 00 д/н Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. Iнформацiї про попереднє мiсце та стаж керiвної роботи немає, особа не знаходиться з товариством у трудових вiдносинах 
0004Член Наглядової ради Шифрiн Володимир Мусiйович 00 Iнформацiї про попереднє мiсце та стаж керiвної роботи немає, так як особа не знаходиться з товариством у трудових вiдносинах. Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням Нагялядової ради та рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. 
0005В. о. Голови правлiння - Директора Ареф'єв Юрiй Євгенiйович 24 ЗАТ "Луганський трубний завод", Перший заступник Голови правлiння - Директора Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням Правлiння вiд 05.08.2003 року. 
0006Перший заступник Голови правлiння Внуков Олександр Степанович 30 ЗАТ "ЛТЗ", Профком Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням Правлiння вiд 05.08.2003 року. 
0007Член Правлiння Дятченко Володимир Миколайович 33 ЗАТ "ЛТЗ", головний iнженер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. 
0008Член Правлiння Сафронов Iван Григорович 22 ЗАТ "ЛТЗ", Заступник директора iз забезпечення виробництва Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. 
0009Член Правлiння Крипак Григорiй Антонович 02 ЗАТ "ЛТЗ" Заступник директора з виробництва та реалiзацiї продукцiї Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. 
0010Член Правлiння Любецький Едуард Владиславович 00 ЗАТ "ЛТЗ", Заступник директора з фiнансiв Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29.04.2003 року. На момент складання звiту даних про стаж на пiдпрємствi немає, у зв'язку iз смертю посадової особи 
0011Голова Ревiзiйної комiсiї Iл'янцев Вадим Юрiйович 00 Iнформацiї про попереднє мiсце та стаж керiвної роботи немає, так як особа не знаходиться з товариством у трудових вiдносинах. Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Обраний на посаду рiшенням Нагялядової ради вiд 02.06.2003 року. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.