Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Кримвтормет"
Код за ЄДРПОУ00190638
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Член Дирекцiї акцiонерного товариства Малик Анатолiй Тимофiйович 00 Член Дирекцiї ЗАТ "Кримвтормет" Звiльнено згiдно з протоколом засiдання Дирекцiї акцiонерного товариства 52 вiд 03.11.2004р. Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
0002В.о. члена Дирекцiї акцiонерного товариства Гордейчик Оксана Олексiївна 00 Головний юрiстконсульт ЗАТ "Кримвтормет" Призначено згiдно з протоколом засiдання Дирекцiї акцiонерного товариства 52 вiд 03.11.2004р. Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.