Finance.ua
Назва емітентаВАТ "ЧППВ"
Код за ЄДРПОУ00184000
Організаційно-правова формаВАТ

Додаток 6
до Положення про надання регулярної
інформації відкритими акціонерними
товариствами та підприємствами -
емітентами облігацій

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
Політичні   Х  
Фінансово-економічніСпад виробництва   Х Закриття не рентабельних цехiв, введення нових видiв дiяльностi 
Виробничо-технологічніЗнос основних засобiв  Х  Придбання та введення в дiю нового устаткування та технологiй 
Соціальні     
Екологічні     

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
Виробництво залiзобетонних виробiв Завод ЗБМ Україна  Х  

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Столярнi вироби    т/м.кв. 0.1 72.1 54.6 
Інші товари (послуги):0.0 0.0 
Усього:72.1 54.6 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та на зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
Столярнi вироби Україна 100.00 0.00 0.00 
Усього:100.00 0.00 0.00 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства

ВАТ "ЧППВ" засновано згiдно з наказом Мiнiстерства вугiльноїпромисловостi України вiд 24.06.1996 року 290 шляхом перетворенняДержавного пiдприємства "Комбiнат пiдсобних виробництв" у Вiдкритеакцiонерне товариство. ВАТ "ЧППВ" знаходиться: Україна, Львiвська обл., м. Червоноград,вул. Львiвська, 81. ВАТ "ЧППВ" зареєстроване Червоноградським мiськвиконкомом17.04.1997р. за 00184000. ВАТ "ЧППВ" дочiрних пiдприємств, фiлiй та вiдокремлених пiдроздiлiвне має.

Інформація про організаційну структуру емітента

1. Вищим органом управлiння пiдприємства є загальнi збориакцiонерiв, якi визначають основнi напрямки дiяльностi та затвердженняпланiв дiяльностi пiдприємств. 2. Iнтереси акцiонерiв представляє спостережна рада у перервiмiж проведенням загальних зборiв, а також контролює та регулює дiяльнiстьправлiння вiдповiдно до своїх повноважень. 3. Керiвництва поточною дiяльнiстю пiдприємства здiйснює йоговиконавчий орган - Правлiння, який вирiшує всi питання Товариства,а саме : - планує i органiзовує роботу товариства в цiлому та забезпечує керiвництво та контроль за його структурними пiдроздiлами; - забезпечує реалiзацiю рiшень загагльних зборiв; - затверджує цiни на товари, продукцiю та послуги; - розробляє i подає загальним зборам звiти з питань дiяльностi Товариства. 4. Контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiнняздiйснює ревiзiйна комiсiя.

Опис обраної облікової політики

Товариство здiйснює облiкову полiтику вiдповiдно до Закону Українивiд 16.07.1999 року 996-ХIV "Про бухгалтерський облiк i фiнансовузвiтнiсть в Українi" i вiдповiдно до Положення бухгалтерського облiку зметою забезпечення єдиних принципiв, методiв i процедур, щовикористовуються для складання i подання звiтностi з дотриманням принципiвсформованих у П(С)БО1 головною вимогою якого є правдиве подання iнформацiїi фiнансової звiтностi товариства.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент

Основним видом дiяльностi пiдприємства є виробництво збiрнихзалiзобетоних та бетонних конструкцiй та виробiв. Крiм цьогопiдприємство займається : - виробництвом столярних виробiв; - виробництвом металоконструкцiй; - промисловим та цивiльним будiвництвом та ремонтом; - транспортними послугами та iнш.

Інформація про основні ринки збуту та основних клієнтів

Основними споживачами продукцiї ВАТ "ЧППВ" є пiдприємства вугiльноїхолдингової компанiї. В зв'язку iз скрутним фiнансовим становищем ввугiльнiй промисловостi, даннi пiдприємства не мають коштiв на проведеннябудiвельно-монтажних робiт у великих об'ємах, а вiдповiдно i продукцiянашого пiдприємства не має належного збуту.

Інформація про особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент

На протязi року на пiдприємствi в значнiй мiрi було скрутнестановище з забезпеченням виробництва матерiалами, особливо металомнеобхiдних профiлiв. Це є теж одна з причин спаду виробництва особливозалiзобетонної затяжки, яка так необхiдна шахтам.

Інформація про конкуренцію в галузі, про особливості продукції (послуг) емітента

Основними конкурентами для ВАТ "ЧППВ" є ДВАТ "Захiдвуглебудпостач" та"Червоноградський завод металоконструкцiй", тому що вони випускають таку жсаму продукцiю як i ВАТ "ЧППВ".

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Застарiле обладнання, постiйне здорожання паливо-мастильнихматерiалiв, недосконала облiкова полiтика Держави призводить до iстотнихпроблем дiяльностi ВАТ "ЧППВ"

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

За 2002 рiк не було сплачено штрафiв згiдно чинного законодавстваУкраїни.

Політика щодо фінансування діяльності

Для покращення фiнансової дiяльностi планується поновлення, ремонтта введення нових основних засобiв та технологiй, розширення сферидiяльностi пiдприємства та пошук нових ринкiв збуту товарiв, продукцiїта послуг.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Укладеннi договори на протязi 2002 року виконанi повнiстю.

Прогнози та плани

Пiдприємство в 2003 роцi обсяг виробництва продукцiї планує довестидо 264.00 тис.грн.

Інша інформація

Товариство ВАТ "ЧППВ" збаткове, дивiденти за 2002 рiк не нараховувальсь.