Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Унiверсалторг"
Код за ЄДРПОУ00182573
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудитором проведено аудиторську перевiрку балансу акцiонерного товариства станом на 31.12.2005 року, звiту про фiнансовi результати, звiту про рух грошових коштiв, звiту про власний капiтал за 2005 рiк. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал товариства. Аудитор несе вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Аудитором проведено аудиторську перевiрку згiдно з мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти зобов'язують планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання обiрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та повноту розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйсненних управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Аудитор вважає, що проведена ним аудиторська перевiрка забезпечує обiрунтовану пiдставу для висловлення своєї думки.

На думку аудитора, фiнансова звiтнiсть ЗАТ <Унiверсалторг> за станом на 31.12.2005 р. за результатами операцiй з 1 сiчня 2005 р. по 31 грудня 2005 р. справедливо та достовiрно вiдображає iнформацiю про фiнансовий стан акцiонерного товариства, а також результат його дiяльностi та рух грошових коштiв за 2005 р. згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi та вiдповiдає вимогам нацiональних стандартiв (положень) бухгалтерського облiку в Українi, Закону України "Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi" вiд 16.07.1999р. 99б-ХIV (iз змiнами i доповненнями) та вiдповiдних Наказiв Мiнiстерства Фiнансiв України.

Приватний пiдприємець аудитор Чужакова О.Г.
Сертифiкат серiї А 000456

Інша інформація

Подiй, якi могли би вплинути на фiнансову звiтнiсть пiсля дати балансу, не було. Облiкова полiтика у звiтному роцi не змiнювалася.
Дивiденди за 2004 рiк не нараховувались.
Звiт за 2004 рiк було розмiщено на сайтi www.sma.ua 30 серпня 2005 р.