Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Свердловське спецiалiзоване ремонтно-будiвельне управлiння"
Код за ЄДРПОУ00181941
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Голова Правлiння Абузов Саiд Кяримович 15 ЗАТ "ССРБУ", директор Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0002Член Правлiння Нестеренко Тетяна Петрiвна 05 ЗАТ "ССРБУ", головний бухгалтер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0003Член Правлiння Страшков Геннадiй Iванович 18 ЗАТ "ССРБУ", головний iнженер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0004Член Правлiння Башлачева Нiна Iванiвна 12 ЗАТ "ССРБУ", начальник виробничого вiддiлу Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0005Член Правлiння Александрiна Ольга Анатолiївна 11 ЗАТ "ССРБУ", провiдний iнженер з нормування працi та зарплати Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0006Член Правлiння Корсун Олександр Iванович 15 ЗАТ "ССРБУ", заст.голови правлiння з постачання та транспорту Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0007Член Правлiння Леснiкова Тетяна Iванiвна 07 ЗАТ "ССРБУ", iнженер з кадрiв Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0008Член Правлiння Самохiн Володимир Васильович 08 ЗАТ "ССРБУ", начальник 1-ї дiльницi Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0009Член Правлiння Шуменков Валерiй Васильович 04 ЗАТ "ССРБУ", начальник 2-ї дiльницi Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0010Член Правлiння Бондаренко Микола Миколайович 08 ЗАТ "ССРБУ", начальник 3-ї дiльницi Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0011Член Правлiння Механошин Юрiй Iванович 14 ЗАТ "ССРБУ", начальник 4-ї дiльницi Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0012Член Правлiння Королев Сергiй Сергiйович 03 ЗАТ "ССРБУ", прораб монтажної дiльницi Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0013Член Правлiння Воронова Нiна Костянтинiвна 10 ЗАТ "ССРБУ", голова профкому Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0014Голова Спостережної ради Биков Микола Васильович 03 ЗАТ "ССРБУ", автокрановщик Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0015Член Спостережної ради Воронкова Олена Гаврилiвна 03 ЗАТ "ССРБУ", штукатур-маляр Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0016Член Спостережної ради Побрус Свiтлана Якiвна 03 ЗАТ "ССРБУ", штукатур-маляр Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0017Член Спостережної ради Демчук Надiя Федорiвна 03 Член Спостережної ради Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0018Голова Ревiзiйної комiсiї Говоруха Iрина Євгенiвна 03 ЗАТ "ССРБУ", бухгалтер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має. Службова особа перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.