Finance.ua
Назва емітентаВiдкрите акцiонерне товариство "Луганськшахтобудмонтаж"
Код за ЄДРПОУ00181763
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
ПолітичніНапруженiсть полiтичної ситуацiї   Можливi змiни у обсягах державних замовлень, змiни у полiтицi щодо пiдприємств вугiльної отраслi. 
Фінансово-економічніВисокий тиск податкових зобов'язань, низький рiвень платоспроможного попиту   Покращення загальноекономiчного стану суб'єктiв ринку 
Виробничо-технологічніВисокий ступiнь зносу основних засобiв, обладнання   поновлення основних засобiв при наявностi достатньої кiлькостi коштiв. 
СоціальніВисока заборованiсть iз заробiтної плати   погашення заборгованостi iз заробiтної плати при наявностi коштiв. 
Екологічнізагальнi проблеми екологiчного стану регiону   не прогнозуються 
ПриміткиЕкологiчнi фактори не мають значного впливу на пiдприємство.

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
Будiвельно-монтажнi роботи ДВАТ "Краснодоншахтобуд" Україна   
Будiвельно-монтажнi роботи ДВАТ "Луганськвуглебуд" Україна   
Будiвельно-монтажнi роботи ДВАТ "Свердловськшахтобуд" Україна   
Будiвельно-монтажнi роботи ДВАТ "Стахановвугебуд" Україна   

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Будiвельно-монтажнi роботи немає д/н д/н тис.грн. 0.000 5543.000 4619.000 
Інші товари (послуги):3104.000 2587.000 
Усього:8647.000 7206.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
Будiвельно-монтажнi роботи д/н 100.000 0.000 0.000 
Усього:100.000 0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

ВАТ "Луганськшахтобудмонтаж" створене у 1994 роцi на базi тресту "Луганськшахтобудмонтаж" наказом ФДМУ 475 шляхом перетворення в процесi приватизацiї державного майна державного спецiалiзованого тресту "Луганськшахтобудмонтаж" у ВАТ "Луганськшахтобудмонтаж".

Інформація про організаційну структуру емітента

До складу ВАТ "ЛШБМ" входять наступнi структурнi пiдроздiли:
1. Стахановське шахтобудмонтажне управлiння в м. Стаханов Луганської областi;
2. Свердловське шахтобудмонтажне управлiння в м. Свердловськ Луганської областi;
3. Краснодонське шахтобудмонтажне управлiння в м. Краснодон Луганської областi;
4. Луганське шахтомонтажне управлiння в м. Луганськ;
5. Краснолуцькее шахтобудмонтажне управлiння в м. Красний Луч Луганської областi;
6. Стахановський Ремонтно-механiчний завод в м. Стаханов Луганської областi;
7. Луганська фiлiя ВАТ "Луганськшахтобудмонтаж".

Опис обраної облікової політики

Вiдповiдно вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", затверджених Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку, з метою забезпечення єдиних принципiв та методiв вiдображення поточних операцiй в облiку та при складаннi фiнансової звiтностi, у наказi по пiдприємству ВАТ "Луганськшахтобудмонтаж" були викладенi основнi положення облiкової полiтики на 2005 рiк. Впродовж звiтнього перiоду Товариство дотримувлось обраної облiкової полiтики. Протягом року облiкова полiтика не змiнювалась. Активи признанi при умовi, що у майбутньому вони принесуть пiдприємству економiчну вигоду. Доходи визначались у момент збiльшення активiв, або зменшення зобов'язань, якi призвели до зростання власного капiталу. Витрати визначались у момент зменшення економiчних вигод у виглядi вибуття активiв або збiльшення зобов'язань, якi призвели до зменшення власного капiталу.
Основнi засоби вiдображенi в бухгалтерському облiку за фактичними витратами на їх придбання, доставку, встановлення, спорудження або виготовлення.
Дебiторська заборгованiсть визнається активом, коли iснує вiрогiднiсть її повернення, а також Iї розмiр можливо визначити. У балансi дебiторську заборгованiсть визнають за винятком резерву сумнiвних боргiв, який визначають аналiзом платоспроможностi окремих дебiторiв. Грошовими коштами згiдно ПБО 4 визнаються грошовi кошти на розрахункових рахунках, у касi, в дорозi, депозити до запитання.
Фiнансових iнвестицiй немає i протягом року не було. У разi появи короткостроковi фiнансовi iнвестицiї облiковуються за собiвартiстю, довгостроковi - методом участi в капiталi.

Витяг з аудиторського висновку

Висновок
Данi бухгалтерського облiку вiдображенi у фiнансовiй звiтностi за 2006 рiк дають справедливу та дiйсну iнформацiю, згiдно визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi в Українi, про фiнансовий стан, результати дiяльностi, рух грошових коштiв та власний капiтал пiдприємства, пiд умовою i з урахуванням змiн i доповнень якi виявленi у процесi перевiрки i будуть виправленi у наступному звiтному перiодi.
Фiнансова звiтнiсть вiдповiдає вимогам Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", а також вимогам нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку. Данi вiдображенi у бухгалтерському облiку пiдтвердженi первинними документами.
2. Аудиторська думка стосовно розкриття iнформацiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi емiтента.
Баланс пiдприємства станом на 31.12.2006р. був складений з урахуванням вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 2 "Баланс" затвердженого Мiнiстерством фiнансiв України вiд 31.03.1999р. 87.
Розкриття iнформацiї за видами активiв
Необоротнi активи
Основних засобiв на балансi пiдприємства на 31.12.2006р. по залишкової вартостi 6620,00 тис. грн.., з них передано в оперативну оренду 732,00 тис. грн. Бухгалтерський облiк основних засобiв здiйснювався згiдно вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 7 "Основнi засоби", затвердженого наказом Мiнфiна України вiд 27.04.2000р. 92.
Об'єкти основних засобiв признанi активом при умовi того, що пiдприємство буде мати у майбутньому економiчнi вигоди вiд їх використання, та їх оцiнка може бути достовiрно встановлена. До основних засобiв вiднесенi активи, у яких строк корисного використання бiльше року. Класифiкацiя основних фондiв у бухгалтерському облiку, проведена згiдно вимогам пункту 5 ПБО 7. Переоцiнка основних засобiв не проводилась. Амортизацiя нараховувалась з використанням норм i методологiї по прямолiнiйному методу. Надiйшло основних засобiв за рiк - 1709,00 тис. грн. Вибуло основних засобiв по залишковiй вартостi за рiк - 533,00 тис. грн. Амортизацiї нараховано за рiк -513,00 тис. грн. Первина вартiсть повнiстю амортизованих основних засобiв складає - 8,00 тис. грн. Незавершене будiвництво на 31.12.2006 р. складає -59,00 тис. грн. Довгострокова дебiторська заборгованiсть на 31.12.2006р. становить - 5,00 тис. грн. i обчислюється на балансi згiдно Положення (стандарту) 10 "Дебiторська заборгованiсть", затвердженого Мiнiстерством фiнансiв України вiд 08.10.1999р. 237.
Аудитор пiдтверджує, що "Необоротних активiв" на балансi пiдприємства, станом на 31.12.2006р. вiдображено 6684,00 тис. грн.
Оборотнi активи.
Бухгалтерський облiк запасiв здiйснювався згiдно вимогам Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 9 "Запаси", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 20.10.1999р_ 246.
Виробничi запаси на пiдприємствi складаються з сировини та iнших матерiалiв, якi на протязi року будуть використаннi у виробництвi продукцiї. Придбанi запаси зараховуються на баланс по первiснiй вартостi, яка складається з цiни постачальника, транспортно - заготiвельних та iнших витрат, пов'язаних з їх придбанням, малоцiннi та швидко зношуванi предмети зараховуються по статтi "Запаси" в разi їх використання на протязi року. Виробничих запасiв на 31.12.2006р. значиться на балансi - 1202,00 тистгрн.
Вибуття запасiв проводилось за собiвартiстю перших по часу придбання (фiфо).
Переоцiнка запасiв на дату балансу не проводилась.
Готової продукцiї на балансi пiдприємства станом на 31.12.2006р. значиться - 187,00 тис. грн.
Поточна дебiторська заборгованiсть за продукцiю, товари, роботи, послуги включена до пiдсумку балансу за чистою реалГзацiйною вартiстю у сумi 1982,00 тис. грн. Резерв сумнiвних боргiв нарахований у сумi - 178,00 тис. грн. Дебiторської заборгованостi строком погашення: до 3 мiсяцiв - 527,00 тис. грн., до 6 мiсяцiв - 31,00 тис. грн., до 12 мiсяцiв - 1602,00 тис. грн.
Безнадiйної дебiторської заборгованостi на 31.12.2006р. на балансi товариства не значиться.
До статтi балансу "Iнша дебiторська заборгованiсть" включенi суми заборгованостi, якi обчислюються на субрахунку 377 "Розрахунки з iншими дебiторами", у розмiрi - 214,00 тис. грн., з якої строком погашення до 3 мiсяцiв -18,00 тис, до 6 мiсяцiв -13,00 тис. грн., до 12 мiсяцiв - 183,00 тис. грн. Дебiторська заборгованiсть за розрахунками з бюджетом на 31.12.2006 р. складає - 2,00 тис. грн.
Дебiторська заборгованiсть обчислювалась на пiдприємствi, згiдно вимог Положення (стандарту) бухгалтерського-- облiку 10 "Дебiторська заборгованiсть", затвердженого наказом Мiнфiна України вiд 08.10.1999р. 237.
Заборгованiсть по виданим авансам на 3112.2006р. складає - 4,00 тис. грн.
Грошовi кошти у нацiональнiй валютi на балансi значаться у сумi - 285,00 тис. грн., в iноземнiй валютi - 1,00 тис. грн.
Iншi оборотнi активи на 31.12.2006р. складають - 18,00 тис. грн.
Витрати майбутнiх перiодiв значаться на балансi у сумi - 47,00 тис. грн., що пiдтверджується аудитором.
Аудитор пiдтверджує, що "Оборотних активiв" на балансi пiдприємства, станом на 31.12.2006р. вiдображено 3895,00 тис. грн.
Розкриття iнформацiї про зобов'язання
Довгостроковi зобов'язання
Вiдстроченi податковi зобов'язання на 31:12.2006р. дорiвнюють - 42,00 тис. грн. Довгостроковi зобов'язання у сумi - 42,00 тис. грн. пiдтверджуються аудитором.
Поточнi зобов'язання
Поточна заборгованiсть за довгостроковими зобов'язаннями станом на 31.12.2006р. склала - 20,00 тис. грн.
Векселi виданi на кiнець звiтного перiоду значаться на балансi товариства у сумi - 833 тис. грн.
Кредиторська заборгованiсть за товари, роботи, послуги на 31.12.2006р. склала - 1864,00 тис. грн.
Поточна заборгованiсть за розрахунками з одержаних авансiв склала станом на 31.12.2006р. - 115,00 тис. грн.
Поточнi зобов'язання за розрахунками з бюджетом обчислюються на рахунку 64 "Розрахунки по податкам та платежам".
Аналiтичний облiк розрахункiв ведеться за усiма її видами. Всього заборгованiсть на 31.12.2006р. дорiвнює - 1397,00 тис. грн.
У статтi "Поточнi зобов'язання зi страхування" вiдображається сума заборгованостi за вiдрахуванням до пенсiйного фонду i на соцiальне страхування, всього - 842,00 тис. грн. Заборгованiсть з позабюджетних платежiв склала на 31.12.2006р. - 4 тис. грн.
Заборгованiсть з оплати працi на кiнець року складає - 477,00 тис. грн. Iншi поточнi зобов'язання на 31.12.2006р. складають -394,00 тис.грн.
Бухгалтерський облiк зобов'язань здiйснювався згiдно вимогам
Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 11 "Зобов'язання", затвердженого наказом Мiнфiна України вiд 31.01.2000р. 20. Iнвентаризацiя зобов'язань проведена станом на 01.01.2007р.-
Аудитор пiдтверджує, що "Поточних зобов'язань" на балансi пiдприємства, станом на 31.12.2006р. вiдображено 5946,00 тис. грн.
Забезпечення на виплату вiдпусток працiвникам склала на кiнець року -52,00 тис. грн. Iншi забезпечення склали на кiнець року - 57,00 тис. грн.
Аудитор пiдтверджує, що станом на 31.12.2006р. забезпечення наступних витрат i платежiв дорiвнює - 109,00 тис. грн.
Розкриття iнформацiї про власний капiтал.
Власний капiтал.
Власний капiтал емiтента складається:
 статутний капiтал - 185,00 тис. грн.
 iнший додатковий капiтал - 3775,00 тис. грн.
 резервний капiтал - 571,00 тис. грн.
 вилучений капiтал - 2,00 тис грн.
Статутний капiтал у товариствi дорiвнює - 185,00 тис. грн. i подiлений на 35187 штук простих iменних акцiй, номiнальною вартiстю - 5,25 грн. кожна.
Змiн до розмiру статутного капiталу у перевiряємому перiодi не проводилось.
Iнший додатковий капiтал складається iз сум дооцiнки основних засобiв, проведеної у минулих перiодах. Зменшення iншого додаткового капiталу вiдбулось в наслiдок його перерозподiлу на покриття збиткiв поточного року у сумi - 1517,00 тис. грн. Вилучений капiтал на 31.12.2006р. складає - 2,00 тис. грн.
Звiт про власний капiтал складений з урахуванням вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 5 "Звiт про власний капiтал" затвердженого Мiнiстерством фiнансiв України вiд 31.03.1999р. 87.
Аудитор пiдтверджує, що "Власний капiтал" на балансi пiдприємства, станом на 31.12.2006р. вiдображений у сумi - 4529,00. тис. грн.
Вiдповiднiсть вартостi чистих активiв вимогам законодавства.
Вартiсть чистих активiв емiтента станом на 31.12.2006р. визначену згiдно методичних рекомендацiй щодо визначення вартостi чистих активiв акцiонерних товариств, схвалених ДКЦПФР рiшенням вiд 17.11.2004р. 485, склала на дату балансу - 4529,00 тис. грн., що перевищує розмiр статутного капiталу на - 4344,00 тис грн. Рiзниця мiж розрахунковою вартiстю чистих активiв та скорегованим статутним капiталом становить - 4346,00 тис. грн.
Вартiсть чистих активiв емiтента бiльша вiд статутного капiталу. Вимоги п. З ст. 155 Цивiльного кодексу України дотриманi.
Сплата акцiонерним товариством статутного фонду(капiталу)
Викуп, запропонованих до продажу акцiй, проведено по номiнальнiй вартостi у розмiрi 98,92 %. Вилучений капiтал на 31.12.2006р. становить - 1,08% до статутного капiталу.
Дотримання вимог лiквiдностi професiйних учасникiв фондового ринку
Вимог до показникiв лiквiдностi акцiонерного товариства комiсiєю не визначалось.
Забезпечення випуску цiнних паперiв вiдповiдно до законодавства України
Випуск цiнних паперiв, у провiряємому перiодi, акцiонерне товариство провело простими векселями, номiнальною вартiстю у сумi 368,00тис. грн. та 465,00 тис. грн. Всього на 833,00 тис. грн., без забезпечень.
Вiдповiднiсть iпотечного покриття iпотечних облiгацiй даним реєстру iпотечного покриття вiдповiдно до Закону України "Про iпотечнi облiгацiї""
Випуск iпотечних облiгацiй акцiонерне товариство, у провiряємому перiодi не проводило.
Розкриття iнформацiї щодо обсягу чистого прибутку
Доход вiд реалiзацiї продукцiї (робiт, послуг) за перевiряємий перiод склав -8647,00тис. грн., у тому числi ПДВ - 1441,00 тис. грн.
Доход визначався згiдно вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 15 "Доход", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 29.11.1999р. 290.
Чистий доход вiд реалiзацiї продукцiї (робiт, послуг) склав - 7206,00 тис. грн.
Собiвартiсть реалiзованої продукцiї (робiт, послуг), у перевiряємому перiодi, склала - 7983,00 тис. грн.
Визначення собiвартостi реалiзованої продукцiї (робiт, послуг) проведено з урахуванням вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 16 "Витрати", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.12.1999р. 318 та 9 "Запаси", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 20.10.1999р. 246.
Валовий збиток склав 777,00 тис. грн.
Iншi операцiйнi доходи склали - 1580,00 тис. грн. у тому числi доходи вiд операцiйнiй оренди активiв - 509,00 тис. грн., реалiзацiї iнших оборотних активiв - 695,00 тис. грн., та iншi операцiйнi доходи - 376,00 тис. грн. у тому числi кредиторська заборгованiсть строк позивної давностi якої минув - 271,00 тис. грн.
Адмiнiстративнi витрати склали - 527,00 тис. грн. Витрати на збут - 44,00 тис. грн.
Iншi операцiйнi витрати дорiвнюють - 1772,00 тис. грн. i складаються з витрат пов'язаних з операцiйною орендою активiв у сумi - 199,00 тис. грн. вiд реалiзацiї iнших оборотних активiв - 501,00тис. грн., штрафiв, пенi - 947,00 тис. грн., iнших операцiйних витрат - 97,00 тис. грн., витрати ЖКГ - 28,00 тис. грн.
Фiнансовий результат вiд операцiйної дiяльностi склав збиток - 1540,00 тис. грн.
Iншi доходи, одержанi емiтентом вiд реалiзацiї необоротних активiв, у сумi 602,00 тис. грн.
Iншi витрати у сумi - 572,00 тис. грн. складаються з собiвартостi реалiзованих та списаних необоротних активiв.
Збиток вiд звичайної дiяльностi складає - 1510,00 тис. грн.
Податок на прибуток обчислений з урахуванням вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 17 "Податок на прибуток", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 28.12.2000р. 353 склав 7,00 тис. грн.
Чистий збиток склав - 1517,00 тис. грн.
Звiт "Про фiнансовi результати" складений згiдно вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 3, затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.03.1999р. 87.
До елементiв операцiйних витрат включенi:
 матерiальнi витрати - 3373,00 тис. грн.
 витрати на оплату працi - 3212,00 тис. грн.
 вiдрахування на соцiальнi заходи - 1577,00 тис. грн.
 амортизацiя -513,00 тис. грн.
 iншi операцiйнi витрати - 1391,00 тис. грн.
Стан виконання зобов'язань за борговими та iпотечними цiнними
паперами
Строк виконання боргових зобов'язань по виданим простим векселям на загальну суму - 833,00 тис. грн. на дату балансу не настав.
Вiдповiднiсть вимогам Законодавства України розмiру власного капiталу компанiї з управлiння активами, яка має в управлiннi активи недержавних
пенсiйних фондiв
Акцiонерне товариство не має в управлiннi активiв недержавних пенсiйних фондiв.
Розкриття iнформацiї про дiї, якi вiдбулися протягом звiтного року та
можуть вплинути на фiнансово - господарський стан емiтента, та
призвести до значної змiни вартостi його цiнних паперiв
На протязi звiтного року була проведена змiна посадових осiб емiтента, яка затверджена Протоколом загальних зборiв акцiонерiв вiд 28.04.2006 р. 1. Iнформацiя про вказанi змiни оприлюднена у газетi "Цiннi папери України вiд 08.05.2006р. 103-104.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Основним видом дiяльностi товариства є виконання будiвельно-монтажних робiт на будiвництвi та реконструкцiї об'єктiв паливно-енергетичного комплексу та iнших галузей народного господарства, газифiкацiя сiл, капiтальний ремонт обладнання та комунiкацiй, будiвництво об'єктiв електропостачання та зв'язку, демонтаж будiвель, споруд та устаткування в шахтах, якi закриваються.
Стахановський РМЗ виготовляє металоспоруди, сантехзаготовки, iзолює труби.
Управлiння можуть надавати послуги населенню по монтажу та ремонту систем опалення та водопостачання у житлових будiвлях, надавати вантажний транспорт та пiд'ємнi механiзми.
На Стахановському РМЗ можуть виготовлятись товари для населення: металевi гаражi, ворота, дверi, сантехдеталi.
Замовлення на основнi об'єкти та роботи розподiляються, в сновному, через тендери та конкурси.
Перспективнiсть робiт та послуг залежить вiд ринку та їх попиту iз боку основних замовникiв - пiдприємств вугiльної промисловостi.
У 2006 роцi попит на послуги поступово зменшувався.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

На дiяльнiсть пiдприємства негативно впливають наступнi фактори:
- фiнансово-економiчнi - вiдсутнiсть грошових коштiв на рахунках замовникiв, низький рiвень платiжоспроможнього попиту, значний тиск податкових зобов'язань.
-полiтичнi - змiни в державнiй полтицi щодо фiнансування та пiдтримки вугiльної промисловостi.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Товариство здiйснює дiяльнiсть вiдповiдно до чинного законодавстваУкраїни. Протягом звiтного року сплачено штрафiв, пенi, неустойки на 1011 тис грн.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Пiдприємств працює на госпрозрахункових засадах, тому кошти отримує за реалiзованi товари та наданi послуги.
Фiнансування дiяльностi товариства вiдбувається за рахунок власного капiталу, який на кiнець звiтного перiоду склав 4529 тис. грн.
Непогашених кредитiв на кiнець звiтного перiоду немає.
Кредиторська заборгованiсть за товари , роботи, послуги складає 1864 тис грн., iншi поточнi зобов'язання - 394 тис. грн.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

ВАТ "Луганськшахтобудмонтаж" на кiнець звiтного перiоду має укладенi, але не виконанi договори, так як бiльшiсть договорiв мають тривалий характер. Надання послуг i виконання робiт, реалiзацiя товарiв здiйснюється товариством вiдповiдно укладених договорiв та котрактiв. Керiвництво пiдприємства контролює виконання усiх укладених договрiв.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

У 2007 роцi товариство планує продовжувати виконання своїх планiв, покращити фiнансовi показники шляхом пiдвищення обсягу реалiзацiї товарiв та надних послуг.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

У звiтному перiодi товариство має чистий збиток у розмiрi 1517 тис грн, який у порiвняннi з минулим роком збiльшився на 302 тис грн.
Iнформацiю про адресу електронної пошти та веб сторiнки реєстратором не надано.
Даних щодо наявностi факсу, електронної пошти, веб сторiнки аудитора немає.
Емiтент не входить до будь-яких обєднань .
Осiб, що володiють бiльше 5% статутного фонду Товариства немає. Юридичнi особи акцiями товариства не володiють.

Ознака рейтингового агентства 
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітуТовариство не має державної частки, та/або не має стратигiчного значення
для економiки та безпеки держави, та/або не займає монопольне (домiнуюче) становище, тому рейтингову оцiнку не емiтента не здiйснювало. 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звіту 
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітуТовариство не має державної частки, та/або не має стратигiчного значення
для економiки та безпеки держави, та/або не займає монопольне (домiнуюче) становище, тому рейтингову оцiнку не емiтента не здiйснювало.