Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Трест Стахановшахтобуд"
Код за ЄДРПОУ00181639
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Висловлення думки щодо окремих компонентiв фiнансової звiтностi на пiдставi проведеної аудиторської перевiрки.
Облiк необоротних активiв.
На думку аудитора iнформацiя щодо необоротних активiв, яка наведена у фiнансових звiтах, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)Б0.
2

Облiк оборотних активiв.
На думку аудитора iнформацiя щодо оборотних активiв, яка наведена у фiнансових
звiтах, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)Б0.
Облiк довгострокових та поточних зобов'язань.
На думку аудитора iнформацiя про зобов'язання, яка наведена у
фiнансових звiтах розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до
вимог П(С)БО.
Облiк власного капiталу.
На думку аудитора iнформацiя про власний капiтал, яка наведена у фiнансових звiтах, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)БО.
Статутний капiтал товариства складає 11900,01 гривень та подiлено на 3400простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 3,50 гривень кожна. Випуск акцiй внесено до загального реєстру випуску цiнних паперiв, про що свiдчить свiдоцтво 233/12/1/99 вiд 16.12.1999 р. видане Державною комiсiєю з цiнних паперiв та фондового ринку Луганське територiальне Управлiння.
Статутний капiтал акцiонерним товариством сплачено повнiстю у встановленi законодавством термiни.
Облiк фiнансових результатiв.
Дохiд визнається зi збiльшення активу або зменшенням зобов'язання, що спричиняє зрiст власного капiталу, за умови, що оцiнка доходу може бути достовiрно визначена. Дохiд в бухгалтерському облiку вiдображено в сумi справедливої вартостi активiв, що вiдповiдає вимогам П(С)БО 15 "Дохiд". За 2006 рiк товариство має загальний дохiд в сумi 294,7 тис.грн.
Згiдно вимог П(С)БО 16 "Витрати" витрати вiдображаються в бухгалтерському облiку одночасно зi зменшенням активiв або збiльшенням зобов'язань. Витрати товариства за звiтний перiод складають 307,8 тис.грн.
За результатами дiяльностi пiдприємства у 2006 роцi отримано чистий збиток у розмiрi 13,1 тис.грн.
Вартiсть чистих активiв.
Розрахунок вартостi чистих активiв ЗАТ "Трест Стахановшахтобуд" виконано з Методичними рекомендацiями по визначенню розмiру чистих активiв, затвердженими рiшенням ДКЦПФР 485 вiд 17.11.2004 року, з метою контролю дотримання законодавчих вимог щодо вартостi чистих активiв господарського товариства.
В результатi розрахункова вартiсть чистих активiв товариства дорiвнює розмiру власного капiталу i становить 767,8 тис.грн., тобто вартiсть чистих активiв ЗАТ "Трест Стахановшахтобуд" перевищує розмiр статутного фонду товариства, який складає 11,9 тис.грн.
Отже вимоги ч.З ст. 155 Цивiльного кодексу України, щодо вартостi чистих активiв акцiонерного товариства виконуються. Особлива iнформацiя.
Особлива iнформацiя про емiтента протягом звiтного року, тобто iнформацiя про будь-якi дiї, що можуть вплинути на фiнансово-господарський стан емiтента та призвести до значної змiни вартостi його цiнних паперiв, визначена частиною першою ст. 41 Закону України "Про цiннi папери та фондовий ринок" - не вiдбувалась та товариством не надавалась.

Інша інформація

д/н