Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Трест Стахановшахтобуд"
Код за ЄДРПОУ00181639
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Лихолобов Е.А. п.б. "Стахановвугiлля", заступник директора Посадова особа судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Член дирекцiї Самойлова Г.М. Шахта iм.Чеснокова, бухгалтер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
3Член дирекцiї Бабiч В.А. Кiровське шахтобудiвельне управлiння, механiк Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
4Член дирекцiї Завгороднiй Б.Р. ВМТС Трест СтШБ, заступник начальника вiддiлу збуту Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
5Член дирекцiї Бабенко А.О. Трест СтШБ, iнженер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
6Член дирекцiї Хворостяной Б.С. Трест СтШБ, iнженер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
7Голова спостережної ради Махiн Ю.В. ШБУ 1, бухгалтер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
8Голова ревiзiйної комiсiї Лаврiнович Л.О. Трест СтШБ, бухгалтер Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн в персональному складi службових осiб протягом звiтного року не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.