Finance.ua
Назва емітентаВiдкрите акцiонерне товариство "Трест Свердловськшахтобуд"
Код за ЄДРПОУ00181496
Організаційно-правова формаВАТ

Відомості про цінні папери емітента

Інформація про випуски акцій

Дата реєстрації емісіїНомер свідоцтва про реєстрацію емісіїНайменування органу, що зареєстрував емісіюВид акційФорма випускуНомінальна вартість (грн.)Кількість акцій (штук)Сума за номіналом (грн.)Доля у статутному капіталі (%)
09.06.1999 114/12/1/99 Луганське теруправлiння ДКЦПФР іменні простіДокументарна0.25 7235104 1808776.00 100.000 
Примітки:Акцiї товариства протягом року продавались на спецiалiзованих аукцiонах за грошовi кошти. Аукцiони органiзованi розпорядженнями РВ ФДМУ по Луганский обл 3 вiд 18.01.2006 р. та 24 вiд 10.02.2006 р. 

Інформація про облігації емітента
(для кожного непогашеного випуску облігацій)

1. Процентні облігації

Дата реєстрації емісіїНомер свідоцтва про реєстрацію емісіїНайменування органу, що зареєстрував емісіюНомінальна вартість (грн.)Кількість у випуску (штук)Форма випускуСума випуску за номіналомПроцентна ставка (%)Термін виплати процентівДата погашення облігацій
 д/н не реєструвались 0.00 Бездокументарна0.00 0.000   
Примітки:процентнi облiгацiї не випускались,випуск їх не реєструвався, тому данi вiдсутнi. На зовнiшних ринках процентнi облiгацiї пiдприємством не продавались.

 

2. Дисконтні облігації

Дата реєстрації емісіїНомер свідоцтва про реєстрацію емісіїНайменування органу, що зареєстрував емісіюНомінальна вартість (грн.)Кількість у випуску (штук)Форма випускуСума випуску за номіналомДата погашення облігацій
 д/н не реєструвались 0.00 Бездокументарна0.00  
Примітки:дисконтнi облiгацiї не випускались, їх випуск не реєструвався,тому данi вiдсутнi. На зовнiшному та внутрiшному ринках дисконтнi облiгацiї пiдприємством не продавались.

 

3. Цільові (безпроцентні) облігації

Дата реєстрації емісіїНомер свідоцтва про реєстрацію емісіїНайменування органу, що зареєстрував емісіюНомінальна вартість (грн.)Кількість у випуску (штук)Форма випускуСума випуску за номіналомНайменування товару (послуги), під який здійснено емісіюДата погашення облігацій
 д/н не рееструвались 0.00 Бездокументарна0.00 д/н  
Примітки:цiльовi облiгацiї не випускались, випуск їх не реєструвався, тому данi вiдсутнi. На зовнiшньому та внутрiшному ринках пiдприємством цiльовi облiгацiї не продавались.

 

Інформація про інші цінні папери, випущені емітентом
(емісія яких підлягає реєстрації)

Дата емісіїВид цінних паперівОбсяг випускуОбсяг розміщених цінних паперів на звітну дату (грн.)Умови обігу та погашення
 д/н0.00 0.00 д/н 
Примітки:iншi цiннi папери емiтентом не випускались, тому данi вiдсутнi. На зовнiшному ринку цiннi папери не продавалися. . Поданих заяв або намiри про подання заяв для допуску на бiржу вiдсутнi.