Finance.ua
Назва емітентаДЕРЖАВНЕ ВIДКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ШАХТА IМ О.О.СКОЧИНСЬКОГО-ДОЧIРНЄ ПIДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ ХК "ДОНВУГIЛЛЯ"
Код за ЄДРПОУ00178778
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
Політичнід/н д/нд/нд/нд/н 
Фінансово-економічнід/н д/нд/нд/нд/н 
Виробничо-технологічнід/н д/нд/нд/нд/н 
Соціальнід/н д/нд/нд/нд/н 
Екологічнід/н д/нд/нд/нд/н 
ПриміткиУ 2004 роцi дiяльнiсть вiдсутня

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
д/н д/н д/н д/нд/нд/н

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Інші товари (послуги):0.000 0.000 
Усього:0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
Усього:0.000 0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

Шахта iм. О.О. Скочинського введена в експлуатацiю у 1975 роцi з проектною потужнiстю 1,5 млн.тонн вугiлля в рiк. Категорiя шахти з метану - небезпечна по раптовим викидам, небезпечна по пилу.
Шахта розробляє одинний пласт h1/6 "Смолянинiвський", потужнiсть 1,54 м.
Кут падiння пласту вiд 8 до 18иградусiв. Марка вугiлля ЖР. Промисловi запаси на 01.01.03 р. становлять 69,73 млн.тонн, у тому числi по марцi ЖР.
Середня глубина вiдробки 1223 м, максимальна глубина вiдробки - 1290 м.
Кiлькiсть дiючих очисних вибоїв - 3. навантаження на очисний вибiй - 354 тонн на добу. Проведення розкривних та пiдготовчих виробок 0,605 км. Проведення виробок з мехнавантаженням 0,502 км.
Рiвень комбайного проведення 10%. Очиснi вибої обладнанi механiзованими комплексами МКД- 90.
У 1997 роцi наказом Мiнiстерства вугiльної промисловостi 512а була створена Державна холдiнгова компанiя "Донвугiлля", ДВАТ "Шахта iм. О.О. Скочинського" була перiтворена у ДВАТ "Шахта О.О. Скочинського"-дочерне пiдприємство ДХК "Донвуглля". Вiдповiдно до Статуту ДВАТ "Шахта iм. О.О. Скочинського" передає контрольний пакетакцiй (51%) ДХК "Донвугiлля".
Наказом Мiнтопенерго 58 вiд 7 лютого 2003 р. Реорганiзовано ДХК "Донвугiлля" i ДВАТ "Шахта О.О. Скочинського" увiйшла до складу ДП "Донецьквугiлля" (юридична адреса: 83000, м. Донецьк, вул. Артема, 36).
Згiдно наказу ДХК "Донвугiлля" 11 вiд 19.02.2003р. ДВАТ "Шахта iм. О.О.Скочинського" повинна була отримати справку у обласному управлiннi статистику про виключення з Державного реєстру пiдприємств. Однак процедура лiквiдацiї пiдприємства не скiнчена станом на 31.12.2004р.

Інформація про організаційну структуру емітента

д/н

Опис обраної облікової політики

д/н

Витяг з аудиторського висновку

Аудитор Переверзєва Т.В. провела аудиторську перевiрку балансу ДВАТ "Шахта iм. О.О. Скочинського" ДП ДХК "Донвугiлля" станом на 31 грудня 2004 р., а також перевiрку вiдповiдних звiтiв про фiнансовi результати, рух грошових коштiв та про власний капiтал за рiк, що минув на зазначену дату. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал ДВАТ "Шахта iм. О.О. Скочинського" ДП ДХК "Донвугiлля" . Ми несемо вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Концептуальною основою складання фiнансової звiтностi Пiдприємства є Положення (стандарти) бухгалтерського облiку, затвердженi наказами Мiнiстерства фiнансiв України. Фiнансова звiтнiсть пiдприємства за 2004 рiк складена вiдповiдно до принципiв бухгалтерського облiку, регламентованих Законом України вiд 16.07.99 р. 996-ХIV <Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi>
Ми провели аудиторську перевiрку вiдповiдно до вимог Закону України "Про аудиторську дiяльнiсть" i Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання обiрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування аналiз доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Ми вважаємо, що, проведена нами перевiрка забезпечує обiрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.
Аудитор вважає за можливе пiдтвердити, що за винятком зазначених у попереднiх параграфах обмежень подана iнформацiя свiдчить про достовiрнiсть i повноту фiнансової звiтностi, вiдповiдностi здiйсненої господарсько-фiнансової дiяльностi чинному законодавству. Прийнята система бухгалтерського облiку задовольняє законодавчим i нормативним вимогам. Фiнансова звiтнiсть складена на основi дiйсних облiкових даних i в цiлому вiрогiдно вiдображає фактичний фiнансовий стан Пiдприємства на 31.12.2004 р. за результатами операцiй за перiод iз 01.01.2004 р. по 31.12.2004 р.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

д/н

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

д/н

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

д/н

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

д/н

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

д/н

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

д/н

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

д/н