Finance.ua
Назва емітентаЗАТ "Центральна збагачувальна фабрика "Вуглегiрська"
Код за ЄДРПОУ00176532
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторська перевiрка проведена Аудиторською фiрмою "ДонецькПрiорАудит", яка знаходиться за адресою: 83015 м Донецьк, вул. Артема, 131-а. Свiдоцтво про внесення до Реєстру суб'єктiв аудиторської дiяльностi 2892, видане рiшенням 109 АПУ вiд 23.04.2002р.

Аудитори провели аудиторську перевiрку балансу ЗАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" (який додається) станом на 31 грудня 2005р., а також перевiрку звiту про фiнансовi результати за 2005р., звiту про рух грошових коштiв за 2005р., звiту про власний капiтал за 2005р. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал товариства. Аудитори несуть вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Як концептуальну основу для пiдготовки цих фiнансових звiтiв ЗАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" використовує вимоги українського законодавства вiдносно органiзацiї бухгалтерського облiку, а саме: вимоги Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-XIV вiд 16.07.1999 р., вимоги нацiональних Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку, а також вимоги iнших нормативних документiв з питань органiзацiї бухгалтерського облiку в Українi.
Аудитори не спостерiгали за проведенням рiчної iнвентаризацiї товарно-матерiальних запасiв, тому що ця дата передувала початку аудиторської перевiрки. Аудитори не змогли перевiрити кiлькiсть та придатнiсть незавершеного будiвництва, основних засобiв та кiлькiсть товарно-матерiльних запасiв за допомогою iнших аудиторських процедур.
За думкою аудиторiв, за винятком коригувань (при наявностi таких), якi могли б стати необхiдними, якби аудитори змогли перевiрити кiлькiсть та придатнiсть незавершеного будiвництва, основних засобiв та кiлькiсть товарно-матерiльних запасiв, фiнансова звiтнiсть представляє достовiрно в усiх суттєвих аспектах фiнансовий стан ЗАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" на 31 грудня 2005р., а також результат його дiяльностi та рух грошових коштiв за минулий рiк, вiдповiдно до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-XIV вiд 16.07.1999 р., а також затверджених Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi.

Аналiз показникiв фiнансового стану.
На кiнець перiоду, що перевiряється, утворюється балансування на межi стабiльного фiнансово-господарського становища товариства.
Аналiз лiквiдностi свiдчить, що товариство здатне погасити свої короткостроковi зобов'язання. Фiнансова стiйкiсть товариства не зовсiм вiдповiдає прийнятим нормам i товариство вiдносно незалежне вiд зовнiшнiх джерел фiнансування.
В цiлому, фiнансовий стан ЗАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" можна вважати задовiльним.

Інша інформація

ЗАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" створене в процесi санацiї шляхом перетворення ДВАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська" на пiдставi плану санацiї, установчого договору i вiдповiдно до чинного законодавства.
Засновниками є:
- Мiнiстерство палива та енергетики України - 41% акцiй;
- ВАТ "ЗНВКIФ "Новi технологiї" - 59% акцiй.
Рiчний звiт за 2004 р. був розташований на сайтi: www.corporation.com.ua 29 вересня 2005р.