Finance.ua
Назва емітентаЗАТ "Центральна збагачувальна фабрика "Вуглегiрська"
Код за ЄДРПОУ00176532
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Недава Олег Анатолiйович 13 ЗАТ "Єнакiївський коксохiмпром", голова правлiння Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi року змiни не вiдбувалися. 
2Голова ревiзiйної комiсiї Попов Дмитро Анатолiйович 13 ПФ "Укргостекс", головний бухгалтер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi року змiни не вiдбувалися. Дiє за дорученням вiд ПФ "Укргостекс", яка володiє 59% акцiй товариства. 
3Голова спостережної ради Войтенко Олександр Миколайович 13 ЗАТ "Коксохiмпром", головний iнженер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi року змiни не вiдбувалися. Дiє за дорученням вiд ПФ "Укргостекс", яка володiє 59% акцiй товариства. 
4Член спостережної ради Iгнатьєв Вiктор Миколайович ТОВ "Торговий дiм "Аурiка Сервiс", клмерцiйний директор Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi року змiни не вiдбувалися. 
5Член спостережної ради Жєлєв Микола Iллiч ПФ "Донбас-Одеса", нач-к вiддiлу постачання Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi року змiни не вiдбувалися. Дiє за дорученням вiд ПФ "Укргостекс", яка володiє 59% акцiй товариства. 
6Головний бухгалтер Креснiкова Тетяна Володимирiвна ДВАТ "ЦЗФ "Вуглегiрська", бухгалтер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.