Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Великодолинський завод ЗБК"
Код за ЄДРПОУ00132012
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Ми перевiрили фiнансову звiтнiсть Товариства, станом на 31 грудня 2006 року, яка характеризує змiни фiнансового становища за перевiряємий перiод. Вiдповiдальнiсть за представлену для перевiрки фiнансову звiтнiсть несе керiвництво товариства. Нашим обов'язком є висловлення висновку стосовно цiєї iнформацiї та фiнансової звiтностi на пiдставi проведеного аудиту.

Господарське - фiнансова дiяльнiсть здiйснюється згiдно з чинним законодавством. Прийнята система бухгалтерського облiку вiдповiдає законодавчим та нормативним вимогам.

Первиннi бухгалтерськi документи оформленi вiдповiдно до порядку подання фiнансової звiтностi затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 лютого 2000 року за 419 зi (змiнами та доповненнями).

Методологiя й органiзацiя бухгалтерського облiку, господарсько-фiнансової дiяльностi, прийнята на товариствi вiдповiдає вимогам законодавчим й нормативним актам, дiючим на Українi.

На думку аудитора рiвень корпоративного управлiння на Товариствi задовiльний.
Аудиторська перевiрка була проведена згiдно з Нацiональними стандартами аудиту з урахуванням Мiжнародних норм та стандартiв аудиту.

Цi стандарти зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання об'рунтованої впевненостi в тому. Що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми й розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах.

Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує об'рунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.

На нашу думку, розкриття iнформацiї за видами активiв справедливо й достовiрно вiдображає стан товариства станом на 31.12.2006 вiдповiдно до встановлених нормативiв, стандартiв бухгалтерського облiку.

На нашу думку, розкриття iнформацiї за видами активiв справедливо й достовiрно вiдображає стан товариства станом на 31.12.2006 вiдповiдно до встановлених нормативiв, стандартiв бухгалтерського облiку.

Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принцiпiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує обгрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.

Аудиторська перевiрка включає вивчення (шляхом тестування) доказiв, якi пiдтверджують показники у фiнансовiй звiтностi товариства. Також у перевiрку входить оцiнка використаних на товариствi принципiв бухгалтерського облiку й виявлення суттєвих помилок, та оцiнка загальних тверджень фiнансової звiтностi. Ми вважаємо, що проведена аудиторська перевiрка забезпечує розумну основу для формування висновку.

Надана iнформацiя дає дiйсне й повне уявлення про реальний склад активiв та пасивiв суб'єкта, що перевiрявся. Система бухгалтерського облiку, що використовувалася на Товариствi, вiдповiдає законодавчим та нормативним вимогам.
Фiнансову звiтнiсть пiдготовлено на пiдставi дiйсних даних бухгалтерського облiку i достовiрно та повно подає фiнансову iнформацiю про Товариство станом на 31.12.2006.

На наш погляд, звiтнiсть представлена об'єктивно у вiдношеннях понесених витрат товариства протягом перевiряємого перiоду.

За результатами проведення незалежного аудиту аудиторська фiрма "Респект" пiдтверджує форми Товариства, якi затвердженi Мiнфiном України за погодженням з Держкомстатом України для звiтностi.

Інша інформація

д/н