Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД"
Код за ЄДРПОУ00122499
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1в.о.Голови Правлiння - Президент Велiчко Iгор Володимирович ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", начальник технiчного вiддiлу Звiльнено з посади на пiдставi Постанови спiльного засiдання Правлiння та Спостережної ради 15.08.05р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. 
2в.о.Голови Правлiння - Президент Камардин Євген Володимирович ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", механiк Призначено на посаду на пiдставi Постанови спiльного засiдання Правлiння та Спостережної ради 15.08.05р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 
3Член правлiння Камардин Євген Володимирович ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", механiк На пiдставi Постанови спiльного засiдання Правлiння та Спостережної ради з 15.08.05р. виконує обов`язки голови правлiння, президента Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. 
4Член правлiння Iвченко Людмила Миколаївна ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", бухгалтер Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 
5Головний бухгалтер Iвченко Людмила Миколаївна ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", бухгалтер Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Звiльнено з 28.04.06р. (наказ 11-к вiд 28.04.06р.) 
6Голова Спостережної ради Сорокин Олександр Євгенович ТОВ "Донбастелекомстройсервiс", заст.директора Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 
7Член Спостережної ради Ренгевич Надiя Петрiвна ТОВ "Донбастелекомстройсервiс", бухгалтер Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 
8Член Спостережної ради Томашевський Iгор Геннадiйович ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", майстер дiльницi Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 
9Голова ревiзiйної комiсiї Арiстов Iгор Iванович ЗАТ "УКРЕНЕРГОЗВ'ЯЗОКБУД", прораб Змiн протягом 2005 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. З 11.02.06р. повноваження по управлiнню справами ЗАТ належать Лiквiдац. комiсiї. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.