Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПIВДЕНЕНЕРГОМОНТАЖ"
Код за ЄДРПОУ00120141
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Муковнiн Борис Андрiйович 15 Директор пiдприємства "Пiвдененергомонтаж" Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
2Член правлiння Ященко Петро Миколайович Данi вiдсутнi Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
3Член правлiння Дмитренко Анатолiй Анатолiйович Данi вiдсутнi Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
4Член правлiння Рубан Анатолiй Анатолiйович Данi вiдсутнi Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
5Член правлiння Зеленцова Ольга Iванiвна Данi вiдсутнi Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
6Головний бухгалтер Пелешенко Ольга Григорiвна 15 Головний бухгалтер пiдприємства "Пiвдененергомонтаж" Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
7Голова ревiзiйної комiсiї Власенко Євгенiя Петрiвна Данi вiдсутнi Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
8Голова наглядової ради Поляков Олександр Iванович Данi вiдсутнi Призначено . Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
9Член наглядової ради Ткаченко Анатолiй Тимофiйович Данi вiдсутнi Призначено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
10Член наглядової ради Боговик Євгенiй Васильович Данi вдсутнi Призначено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.