Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Укрзахiдсiльенергопроект"
Код за ЄДРПОУ00114073
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Незалежним аудитором Мiла-Поляковим Д.П. (свiдоцтво про внесення в Реєстр суб"єктiв вудиторської дiяльностi 2602 вiд 18.05.2001р., сертифiкат аудитора серiя А 004494, адреса: 79040, м.Львiв, вул.Ряшiвська,1/67) проведена перевiрка фiнансово-господарської дiяльностi закритого акцiонерного товариства "Укрзахiдсiльенергопроект". Перевiркою було охоплено фiнансово-господарську дiяльнiсть пiдприємства з 01 сiчня 2002 року по 31 грудня 2002 року з метою пiдтвердження достовiрностi, повноти та вiдповiдностi чинному законодавству та нормативним документам даних даних бухгалтерського облiку i фiнансової звiтностi. Аудиторська перевiрка здiйснювалась за адресою пiдприємства.
У результатi проведення аудиту встановлено, щр надана вiдповiдальними особами пiдприємства iнформацiя дiє дiйсне i повне уявлення про реальний склад його активiв та пасивiв. Система бухгалтерського облiку, що використовується пiдприємством протягом перiоду, що перевiрявся вiдповiдає законодавчим та нормативним вимогам.
Незалежний аудитор Мiла-Поляков Д.П. пiдтверджує, що фiнансова (бухгалтерська) звiтнiсть пiдприємства сформована на пiдставi дiйсних даних бухгалтерського облiку, достовiрно та повно вiдображає фiнансову iнформацiю про пiдприємство станом на 31 грудня 2002 року. згiдно з нормативними вимогами щодо бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація