Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Аатотранспортне пiдприємство "Пiвденелектромережабуд"
Код за ЄДРПОУ00112874
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторська перевiрка проведена Аудиторською фiрмою "ДонецькПрiорАудит", яка знаходиться за адресою: 83015 м Донецьк, вул Артема, 131-а. Свiдоцтво про внесення до Реєстру суб'єктiв аудиторської дiяльностi 2892, видане рiшенням АПУ вiд 23.04.2002р. 109.

Аудитори провели аудиторську перевiрку балансу ЗАТ "АТП "ПЕМБ" (який додається) станом на 31 грудня 2006р., а також перевiрку звiту про фiнансовi результати за 2006р. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал товариства. Аудитори несуть вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Аудитори провели аудиторську перевiрку у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти вимагають дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використаної облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансових звiтiв. Аудитори вважають, що отримали достатнi та вiдповiднi аудиторськi докази для висловлення думки.
Аудитори не спостерiгали за проведенням рiчної iнвентаризацiї основних засобiв, товарно-матерiальних запасiв, тому що ця дата передувала початку аудиторської перевiрки. Аудитори не змогли перевiрити кiлькiсть та придатнiсть основних засобiв, кiлькiсть товарно-матерiльних запасiв за допомогою iнших аудиторських процедур.
За думкою аудиторiв, за винятком викладеного в попередньому параграфi, також за винятком вiдсутностi розрахунку резерва сумнiвних боргiв за простроченими заборгованостями (при наявностi таких), фiнансова звiтнiсть представляє достовiрно в усiх суттєвих аспектах фiнансовий стан ЗАТ "АТП "ПЕМБ" на 31 грудня 2006р., а також результат його дiяльностi за минулий рiк вiдповiдно до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-XIV вiд 16.07.1999 р., а також затверджених Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi.

Інша інформація

Засновниками товариства є громадяни України - 141 фiзична особа (100% статутного фонду). На данний момент акцiонерiв є 28.
Основнi засоби у податковiй заставi не знаходяться.
Рiчний звiт за 2005 р. був розташований на сайтi: www.finance.ua 27 вересня 2006р.