Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Аатотранспортне пiдприємство "Пiвденелектромережабуд"
Код за ЄДРПОУ00112874
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Сомов Анатолiй Валентинович 28 АТП "Пiвденелектромережабуд", керiвник Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
2Член правлiння Середина Валентина Петрiвна 28 АТП "Пiвденелектромережабуд", начальник вiддiлу кадрiв Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
3Член правлiння Порваткiн Вiктор Васильович АТП "Пiвденелектромережабуд", водiй Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
4Член правлiння Пахар Людмила Миколаївна АТП "Пiвденелектромережабуд", диспетчер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
5Голова ревiзiйної комiсiї Тiмофєєва Лариса Вячеславiвна АТП "Пiвденелектромережабуд", економiст Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
6Головний бухгалтер Ярошенко Людмила Миколаївна 22 Донецький заводо-будiвельний комбiнат, головний бухгалтер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.