Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Божкiвський комбiкормовий завод"
Код за ЄДРПОУ31908692
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторський висновок про достовiрнiсть фiнансової звiтностi закритого акцiонерного товариства ЗАТ "Божкiвський комбiкормовий завод" за 2004 рiк виконаний аудиторською фiрмою ТОВ "Фiрма "Консалтинг-Аудит" (Зареєстрована в Державному реєстрi аудиторський фiрм та аудиторiв, якi одноособово надають аудиторськi послуги за 2639 (рiшення АПУ 102 вiд 22.06.2001 р).
Аудитор має можливiсть пiдтвердити, що фiнансовий звiт в усiх суттєвих аспектах за винятком обмежень, достовiрно подає фiнансову iнформацiю станом на 31 грудня 2004 року згiдно нормативними вимогами, що до органiзацiї бухгалтерського облiку i звiтностi в Українi.
фiнансова звiтнiсть товариства за 2004 р. складена у вiдповiлдностi до вимог Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку.
Фiнансова звiтнiсть ЗАТ "Божкiвський комбiкормовий завод" пiдготовлена на пiдставi дiйсних даних бухгалтерського облiку i звiтностi i позбавлена суттєвих вiдхилень вiд нормативних положень. Аудитор за винятком обмежень, пiдтверджує фiнансову звiтнiсть ЗАТ "Божкiвський комбiкормовий завод" за 2004 рiк, шо завершився валютою балансу - на початок звiтного перiоду 2250,4 тис.грн.; на кiнець звiтного перiоду - 4194,5 тис.грн.
Аудитор має фундаментальну впевненiсть в можливостi безперервного iснування пiдприємства.

Інша інформація

Додаткової iнформацiї, що включається у звiт не має.