Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Радомишльський машинобудiвний завод"
Код за ЄДРПОУ00240081
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Науменко Василь Iванович Генеральний директор ТОВ "Малинська ПФК" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Головний бухгалтер Iваницька Надiя Михайлiвна Бухгалтер АТЗТ "Радомишльський машинобудiвний завод" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член правлiння Слiпченко Олена Олександрiвна 15 Головний бухгалтер ТОВ "Малинська паперова фабрика" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 
4Член правлiння Науменко Михайло Iванович 10 Директор ТОВ "Малинська ПФК" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 
5Голова наглядової ради Романюк Микола Федорович 35 Директор фiлiї АКБ "Мрiя" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 
6Член наглядової ради Романюк Тетяна Кузьмiвна Директор "Гарант-Авто-Злата" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 
7Член наглядової ради Науменко Галина Iванiвна Головний бухгалтер ТОВ "Малинська паперова фабрика" Непогашений судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 
8Голова ревiзiйної комiсiї Сухина Вiктор Андрiйович 12 Заступник генерального директора АТЗТ "Радомишльський машинобудiвний завод" Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Обрано на загальних зборах акцiонерiв вiд 15.12.2006 року. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.